Κεντρική Β' Εθνική Η πρωτόγνωρη συγκίνηση του Τσαουσίδη (vid)

Η πρωτόγνωρη συγκίνηση του Τσαουσίδη (vid)

tsaousidis elefsina

tsaousidis-elefsina

Η κακοδαιμονία δεν λέει να αφήσει ήσυχο τον Πανελευσινιακό, ο οποίος ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς. Η περιφερειακή γραμμή των “σταχυοφόρων” είναι λαβωμένη, με τον Λευτέρη Τσαουσίδη να συμπεριλαμβάνει τέσσερα παιδιά από τις υποδομές του συλλόγου στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, μάλιστα, τους έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστούν, με τον Λευτέρη Τσαουσίδη να τονίζει πως η περηφάνια, όπως και η ευθύνη, είναι μεγάλη.

Αναλυτικά:
“Κανείς προπονητής δεν μπορεί να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος μετά από μια ήττα…Ακόμη και το ”άλλοθι”,μετά το τελευταίο χτύπημα της κακοδαιμονίας μας,με τον Αβραμίδη (λοιμώδη μον/ση) και τον Ηλιάδη (γόνατο) εκτός δωδεκάδας, δεν αρκεί.Έστω κι αν οι τελευταίοι προστέθηκαν σε μια μακρά λίστα μετά τους Ζούμπο, Μούκα, Δρακωτό, που τίτλο έχει: ”Ασσόδυα τέλος”!!!

Όμως την Κυριακή ένιωσα μια πρωτόγνωρη συγκίνηση…Οι ιδιαίτερες αυτές συνθήκες επέβαλαν την συμπλήρωση της δωδεκάδας με 4 παιδιά από το εφηβικό αλλά και το παιδικό τμήμα του συλλόγου,παιδιά που τα τελευταία 3-4 χρόνια ”μεγαλώνουν” μπασκετικά στα χέρια μου…

…και όταν στο τέλος,όπως ήταν αναμενόμενο,το μάτς ξέφυγε αφού δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε μέχρι τέλους,τα μαγκάκια μου είχαν την ευκαιρία να ”μπουσουλίσουν” 3-4 λεπτά για πρώτη φορά σε έναν αγώνα Β’ εθνικής με την αντρική ομάδα.

Η περηφάνια μεγάλη όπως και η ευθύνη!!!…αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως η πραγματοποίηση ενός ονείρου μου αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …