Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Η κίνηση των τρολ

Η κίνηση των τρολ

trolls

trolls

Η κίνηση των έξι” για τον ΕΣΑΚΕ είναι το μεγαλύτερο σύγχρονο ανέκδοτο του ελληνικού μπάσκετ. Ανέκδοτο που -ίσως- ξεπερνά και το… “μάνατζερ ράγκμπι“, ανέκδοτο που θα το λέμε χρόνια και θα γελάμε. Κι είναι ανέκδοτο γιατί μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκλάβει κανείς κυβερνώντες οι οποίοι διαδηλώνουν για το δίκαιο των αιτημάτων τους.

Η κίνηση των έξι” για τον ΕΣΑΚΕ αυτοπροσδιορίζεται ως προσπάθεια υποστήριξης των συμφερόντων των μικρομεσαίων ομάδων. Είναι αδιάφορη η όποια κινητοποίηση των αμνοεριφίων, όταν ο λύκος επιμένει να τρώει κρέας, αλλά ας μην σταθούμε εδώ. Πάμε στην ουσία.

Ο πρώην -παραιτηθείς προ ημερών- πρόεδρος (Μιχάλης Μελής), ο νυν Γενικός Γραμματέας (Γιάννης Ψαράκης), ο νυν ταμίας (Μανώλης Κεφαλογιάννης) κι ο παράγοντας που πρωτοστάτησε για την αλλαγή στον ΕΣΑΚΕ (Κωστής Ζομπανάκης) είναι ο πυρήνας της “κίνησης των έξι“.

Αναρωτιέμαι τώρα: Αφού είχατε όραμα, αφού είχατε πλάνο και θέσεις, γιατί δεν κάνατε αυτό που θέλατε ως διοίκηση του ΕΣΑΚΕ κι έρχεστε τώρα να δημιουργήσετε συνασπισμό, ενόψει των εκλογών;

Γράφτηκε κάπου (το θεωρούμε αστείο) ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα διεκδικήσει την προεδρία. Ρε, πλάκα κάνετε; Πρόεδρος ήταν, βάσει καταστατικού, από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο Μελής. Δεν δέχθηκε την προεδρία για να τη διεκδικήσει; Θα μας τρελάνετε;

Είχατε στα χέρια σας τον ΕΣΑΚΕ, μπορούσατε να προχωρήσετε σε τομές, επιλέξατε να τον οδηγήσετε σε ακυβερνησία κι εκλογές, για να δημιουργήσετε μηχανισμό πίεσης της επόμενης διοίκησης; Αυτή δεν είναι η “κίνηση των έξι“, είναι η “κίνηση των τρολ“! Μας τρολάρουν.

Το επόμενο βήμα είναι να βγάλουν ανακοίνωση κατά του Μελή, που να την υπογράφει ο Μιχάλης (κι οι άλλοι πέντε). Να καταγγείλουν την προηγούμενη διοίκηση ως επιζήμια και να υπογράφουν τα μέλη της.

Μήπως δεν έχουν αντιληφθεί πως τέλειωσαν οι Απόκριες κι ετοιμάζονται να πάρουν μέρος σε μασκέ πάρτι και ντύθηκαν ακτιβιστές; Για να εντυπωσιάσετε, ζητήστε την παραίτηση του Μανώλη Παπακαλιάτη από την προεδρία του ΕΣΑΚΕ. Δεν έχει νόημα (όπως η κίνησή σας), αλλά έχει πλάκα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…