Κεντρική Basket League Κύμη Η Κύμη συνεχάρη Γαλατσόπουλο

Η Κύμη συνεχάρη Γαλατσόπουλο

galatsopoulos

galatsopoulos

Τα συγχαρητήρια της στον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, που από σήμερα είναι ο νέος Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, εξέφρασε η ομάδα της Κύμης, μέσω δηλώσεων του Προέδρου της, Αλέξανδρου Θεοδώρου.

Οι δηλώσεις του κ. Θεοδώρου:

“Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Γαλατσόπουλο για την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ. Εύχομαι στον νέο πρόεδρο καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Γνωρίζουμε όλοι ότι υπάρχουν αυτήν την στιγμή πολλά ανοιχτά θέματα, τα οποία χρήζουν άμεσης μελέτης και επίλυσης.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Γαλατσόπουλο και πιστεύουμε ότι θα εκτελέσει τα νέα του καθήκοντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον όλων των ΚΑΕ που συμμετέχουν στη Stoiximan.gr Basket League, θα βρει λύσεις κοινής αποδοχής και ωφελείας στα προβλήματα που ταλανίζουν το πρωτάθλημα μας και θα έχει καίρια συνεισφορά στην περαιτέρω ανάπτυξη και καταξίωση του ελληνικού μπάσκετ. Εμείς ως διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS θα σταθούμε δίπλα στην διοίκηση του ΕΣΑΚΕ και θα είμαστε στην διάθεση της για να προσφέρουμε όποια βοήθεια χρειαστεί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…