Κεντρική NBA NCAA Η αποθέωση, το “μπουγέλο” και οι δηλώσεις του Ντόρσεϊ! (vid)

Η αποθέωση, το “μπουγέλο” και οι δηλώσεις του Ντόρσεϊ! (vid)

tyler dorsey oregon

tyler-dorsey-oregon

Οι Όρεγκον Ντακς κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τη φάση των 16 της March Madness στο NCAA, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ σε ρόλο απόλυτου πρωταγωνιστή. Ο Έλληνας γκαρντ οδηγεί την ομάδα του στα υψηλά πατώματα της διοργάνωσης, με το όνομά του να ακούγεται όλο και περισσότερο ανά τις ΗΠΑ. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Ρόουντ Άιλαντ, ο Ντόρσεϊ μίλησε για τα αίτια της επιτυχίας αλλά και για το όραμα της ομάδας του, όσο προχωράει το τουρνουά.

Ο “Mr March“, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του λόγω των μεγάλων εμφανίσεών του τον μήνα Μάρτιο, ανέδειξε την ομαδική λειτουργία του Όρεγκον, η οποία βοήθησε στην ανατροπή των δεδομένων: “Είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς. Είχα την μπάλα στα χέρια μου και έβαλα τα μεγάλα σουτ αλλά ανασυγκροτηθήκαμε σαν ομάδα στο 2ο ημίχρονο, παίζοντας άμυνα και μαζεύοντας ριμπάουντ. Είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε. Πέρσι ήμασταν στην ίδια θέση εναντίον του Σεντ Τζόζεφ καθώς χάναμε με 7 πόντους, 3 λεπτά πριν από τη λήξη. Συνεχίσαμε, όμως, να παλεύουμε διότι είναι μια “μάχη” 40 λεπτών. Τώρα παίζουμε με το Μίσιγκαν. Θα επιστρέψουμε στην έδρα μας, θα το γιορτάσουμε για λίγο αλλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα προημιτελικά“.

Μάλιστα, ο Ντόρσεϊ δέχθηκε και ένα φιλικό “μπουγέλο” εν μέσω της συνέντευξης από τον συμπαίκτη του, Τζόρνταν Μπελ ενώ γνώρισε την αποθέωση από την ομάδα του, κατά την είσοδό του στα αποδυτήρια!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…