Κεντρική NBA Έπλεξε το εγκώμιο του Μπρόγκντον ο Γιάννης
NBA

Έπλεξε το εγκώμιο του Μπρόγκντον ο Γιάννης

giannis brogdon

giannis-brogdon

Οι Μιλγουόκι Μπακς “απέδρασαν” με δραματικό τρόπο από τη Βοστόνη, χάρη στην ωριμότητα και τις εξαιρετικές αποφάσεις του Μάλκολμ Μπρόγκντον στα τελευταία λεπτά, με αποκορύφωμα το καταπληκτικό καλάθι του, με 3.1” για τη λήξη. Ο σούπερ-σταρ των “ελαφιών”, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην clutch απόδοση του πρωτοετή συμπαίκτη του ενώ τόνισε και τη σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του, απέναντι στους πρωτοπόρους της Ανατολής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη, σύμφωνα με το jsonline.com: ” Όπως είπα και στο ξεκίνημα της χρονιάς, στα δικά μου μάτια δεν φαντάζει σαν πρωτοετής. Είναι πολύ ώριμος και πάντα ήρεμος. Θα συνεχίσει να γίνεται καλύτερος και τον χρειαζόμαστε να παίζει με αυτόν τον τρόπο στα τελευταία λεπτά“.

“Και οι δύο νίκες που κάναμε εκτός έδρας (η σημερινή και η χθεσινή εναντίον της Σάρλοτ) ήταν πολύ μεγάλες. Έχουμε έναν στόχο και τον κυνηγάμε. Το να κερδίζουμε τη νο.1 ομάδα της Ανατολής σε back-to-back αγώνα είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…