Κεντρική NBA NCAA Επιβίωσε από την “κόλαση” το Γκονζάγκα (vid)

Επιβίωσε από την “κόλαση” το Γκονζάγκα (vid)

gonzaga

gonzaga

Τα “μπουλντόγκ” του Γκονζάγκα κατάφεραν να σπάσουν τον κλοιό της καλύτερης άμυνας του κολεγιακού πρωταθλήματος και απέκλεισαν το Γουέστ Βιρτζίνια, επικρατώντας με 61-58 και περνώντας στα προημιτελικά. Το εύστοχο τρίποντο του Τζόρνταν Μάθιους με 1 λεπτό για τη λήξη αποδείχθηκε και το πιο καθοριστικό, με τον Τζεβόν Κάρτερ να αστοχεί σε διαδοχικές προσπάθειες στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Το Γουεστ Βιρτζίνια προδόθηκε από το τραγικό ποσοστό ευστοχίας του (16/60 σουτ, μόλις 26.7%), επίδοση που αποτελεί τη χειρότερη για τη φετινή σεζόν, με το Γκονζάγκα να απαντά στο ασφυκτικό pressing των αντιπάλων με ακόμη πιο εκκωφαντικό τρόπο. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γκονζάγκα κατάφεραν να ανταγωνιστούν επαρκώς το 90% των σουτ των αντιπάλων, πληρώνοντάς τους με το ίδιο “νόμισμα”.

 

3 παίκτες μοιράστηκαν το “έπαθλο” του πρώτου σκόρερ των νικητών, με τους Τζόναθαν Γουίλιαμς, Πρζέμεκ Καρνόφσκι και Τζόρνταν Μάθιους να σημειώνουν από 13. Στον αντίποδα, μόνο ο Κάρτερ κατάφερε να φθάσει σε διψήφια επίπεδα, με 21 πόντους, ευστοχώντας στα 6 από τα 16 σουτ εντός πεδιάς για τους “Mountaineers“!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VFA7_wju4Yc]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…