Κεντρική Γ' Εθνική Δωρεάν πούλμαν η Δάφνη Δαφνίου

Δωρεάν πούλμαν η Δάφνη Δαφνίου

dafni dafniou omadiki

dafni-dafniou-omadiki

Ακόμη πιο κοντά στη Β’ Εθνική θέλει να βρεθεί η Δάφνη Δαφνίου, η οποία ούσα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει… ντέρμπι κορυφής με το δεύτερο, Ίκαρο Ν. Σμύρνης και η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να διαθέσει δωρεάν πούλμαν για τη μετακίνηση του κόσμου.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Ο Γ.Σ Δάφνη Δαφνίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές των Ακαδημιών, τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας για την παρουσία τους και την θερμή υποστήριξή τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο “Χρήστος Αγγουράκης”.

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι αθλητές μας έχουν την ανάγκη για το ζεστό μας χειροκρότημα και στους εναπομείναντες εκτός έδρας αγώνες, ώστε να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια στο δρόμο που οδηγεί στη Β’ Εθνική.

Για αυτό το λόγο θα διατεθεί για τους φίλους της ομάδας πούλμαν, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης την Κυριακή 2 Απριλίου στις 17:00. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τα γραφεία της ομάδας στις 15:00.

Για την καλύτερη οργάνωση της αποστολής και την εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Γραμματεία του συλλόγου έως το Σάββατο 1 Απριλίου.

Όλοι μαζί στο δρόμο για τη Β΄Εθνική”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…