Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”

“Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

Σε τροχιά play off βρίσκεται ο Προμηθέας και το Σάββατο (25/03, 19:30) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική της Basket League. Ο Νίκος Πέττας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Την προηγούμενη εβδομάδα, στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και να αυξήσουμε έτσι τις πιθανότητες που μας αναλογούν για είσοδο στα play off της Basket League.

Ήταν μια ήττα που μας πόνεσε διπλά, καθώς έγινε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Συνεχίζουμε, όμως, την προσπάθεια, έχοντας μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μέσα στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ πάντα μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, ενώ και οι τελευταίες του προσθήκες, του προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος.
Εμείς, πάντως, από την πλευρά μας, πάμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε, άλλωστε, και σε όλα τα παιχνίδια μας.

Το έργο μας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς προϋποθέτει να έχουμε συγκέντρωση και ενέργεια και στα 40΄ της αναμέτρησης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα και στη 10η φετινή μας νίκη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…