Κεντρική A2 Διαμαρτυρία Δεριζιώτη για τον νέο ορισμό Σκούτα!
A2

Διαμαρτυρία Δεριζιώτη για τον νέο ορισμό Σκούτα!

deriziotis

Ο Εθνικός εξέφρασε τα παράπονα του για τον νέο ορισμό του διαιτητή Σκούτα στο παιχνίδι της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου με τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο Κωνσταντίνος Δεριζιώτης έστειλε, μάλιστα, επιστολή στην ΚΕΔ, τονίζοντας ότι η ευθύνη είναι δική της, εάν δεν αντικαταστήσει τον εν λόγω διαιτητή, ο οποίος σύμφωνα με τους Πειραιώτες έχει αδικήσει πολλάκις την ομάδα.

Αναλυτικά:
Προς: ΚΕΔ
Κηφισίας 37,
ΟΑΚΑ, Μαρούσι
Κοινοποίηση : κ. Γεώργιο Βασιλακόπουλο
Πρόεδρο Ε.Ο.Κ.
Πειραιάς 30.3.2017

“Κύριοι,
Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για τους ορισμούς διαιτητών για την αγωνιστική της 1ης Απριλίου. Ο σοφός λαός μας λέει “Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση”. Σε τέσσερα φετινά ντέρμπι της ομάδας μας, έχει οριστεί ο ίδιος διαιτητής, ο κ. Σκούτας. Σύμπτωση; Κατά … σύμπτωση η ομάδα μας έχει ζητήσει την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από την ΚΕΔ.

Ωστόσο ορίζεται συνεχώς και σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις.
Επιπροσθέτως, μια βασική αρχή στο μπάσκετ, είναι ο ορισμός των διαιτητών στις αναμετρήσεις μεταξύ των ίδιων ομάδων, εντός και εκτός, να είναι αναλογικός και όχι ετεροβαρής. Κατά. … σύμπτωση, εάν κάποιος ανατρέξει στα τέσσερα αυτά ντέρμπι θα διαπιστώσει, ότι οι ορισμοί κάθε άλλο παρά αναλογικοί ήταν.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι ξέρει να κερδίζει, ξέρει και να χάνει, όχι κατά … σύμπτωση, αλλά από φιλοσοφία. Ελπίζουμε ότι το Σάββατο, πρωταγωνιστές θα είναι οι παίχτες και όχι άλλοι παράγοντες και δεν θα επαναληφθεί το φαινόμενο του πρώτου αγώνα, που δεν μας επετράπη, πάλι κατά … σύμπτωση ( ; ) να ακουμπήσουμε την μπάλα.

Ελπίζουμε να γίνει ένας καλός αγώνας, διαφήμιση του μπάσκετ και να κερδίσει ο καλύτερος. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη είναι δική σας, εάν δεν αντικαταστήσετε τον κ. Σκούτα.
Με εκτίμηση
Κων/νος Δεριζιώτης

ΥΓ: Έχουμε άλλο ένα ντέρμπι μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Ελπίζουμε να μην υπάρξει και άλλη … σύμπτωση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Μαρούσι 86-75: Στην πεντάδα οι Θεσσαλοί

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για το Μαρούσι στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, καθώς μετά την ήττα τ…