Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε”

“Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε”

mauroeidis aek

mauroeidis-aek

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στο “Δημήτρης Τόφαλος” εναντίον του Προμηθέα Πατρών (04/03, 17:00), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως η Ένωση πρέπει να είναι συγκεντωμένη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, δίχως να χαλαρώσει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Μαυροειδής:
“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς στην Ευρώπη την ερχόμενη εβδομάδα. Ξέρουμε ότι όλος ο κόσμος έχει το μυαλό του εκεί και είναι λογικό. Όσο και να φαίνεται περίεργο όμως ο αγώνας στο Μονακό είναι μακρυά.

Προηγείται η αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα, όπου είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε ως ΑΕΚ και να πετύχουμε ακόμα μία νίκη για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Προμηθέας είναι μία ομάδα με πάρα πολύ καλό ρόστερ, κάνει μία πολύ καλή πορεία και είναι βέβαιο ότι αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, και δεν είμαστε η ΑΕΚ, για σαράντα λεπτά θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Το μυαλό μας λοιπόν πρέπει να είναι στην Πάτρα και μόνο. Δεν έχουμε περιθώρια για εφησυχασμό. Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο, είμαστε όμως καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Η Μονακό μπορεί να περιμένει.

Σας ευχαριστώ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…