Κεντρική Διεθνή “Δεν αρκεί το ταλέντο και η ποιότητα”

“Δεν αρκεί το ταλέντο και η ποιότητα”

sito alonso

sito_alonso

Ο Σίτο Αλόνσο μίλησε για το αυριανό (23/3) εντός έδρας παιχνίδι της Μπασκόνια με τον Παναθηναϊκό για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο προπονητής των Βάσκων αναφέρθηκε στην επιστροφή των Τζέιμς και Μπουρούση στη Βιτόρια, ενώ τόνισε πως χωρίς πάθος δεν κερδίζεις παιχνίδια.

“Μπορεί να είναι μια σημαντική μέρα για μας. Πρέπει κόσμος και ομάδα να είμαστε ενωμένοι για να καταφέρουμε να νικήσουμε έναν αντίπαλο με πολύ μεγάλη ποιότητα. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο και για τις δύο ομάδες”, τόνισε ο Αλόνσο και πρόσθεσε:

“Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε ανακτήσει την ένταση, τη σκληράδα, το δυναμισμό και το πάθος μας στα τελευταία παιχνίδια και έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίζουμε παιχνίδια. Θα πρέπει να καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για να τα καταφέρουμε την Πέμπτη. Το ταλέντο και η ποιότητα δεν αρκεί αν δεν συνδυάζεται με πάθος”, πρόσθεσε.

Για την επιστροφή Μπουρούση και Τζέιμς στη Βιτόρια συμπλήρωσε: “Σε συναισθηματικό επίπεδο η επιστροφή του Γιάννη και του Μάικ είναι κάτι το ιδιαίτερο, για όσα πρόσφεραν στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς παίκτες υψηλού επιπέδου. Ο Τζέιμς βοήθησε πολύ πέρσι την Μπασκόνια και φέτος έχει πετύχει κάποια πολύ σημαντικά καλάθια για τον Παναθηναϊκό, όπως με την Ούνικς. Ο Μπουρούσης, από την άλλη, είναι ένας ηγέτης, ένας πολύ έμπειρος και ικανός παίκτης. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να τους περιορίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…