Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ιδιαίτερο παιχνίδι με Παναθηναϊκό”

“Ιδιαίτερο παιχνίδι με Παναθηναϊκό”

hanga

hanga

Ο Άνταμ Χάνγκα εξήγησε τι πρέπει να προσέξει η Μπασκόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, ενώ αναφέρθηκε στους Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς, οι οποίοι έρχονται ως αντίπαλοι στη Βιτόρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η Μπάμπεργκ είναι εκτός play offs και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο πρωτάθλημα, αλλά για μας ήταν σημαντικό το χθεσινό ματς και το πήραμε. Ασφαλώς η ήττα της Φενέρμπαχτσε από τη Μακάμπι ήταν ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα για μας, αλλά παραμένουν μπροστά μας στη βαθμολογία. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο στα τρία παιχνίδια που απομένουν ξεκινώντας από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε σε καλή κατάσταση προερχόμενοι από τέσσερις συνεχείς νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά για να νικήσουμε την Πέμπτη θα πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι, να παίξουμε πιο καλή άμυνα από τον Παναθηναϊκό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέξουμε όποτε μπορέσουμε στην επίθεση, δήλωσε αρχικά ο Ούγγρος άσσος.

Στη συνέχεια, για την επιστροφή των Γιάννη Μπουρούση και Μάικ Τζέιμς πρόσθεσε: “Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς μας βοήθησαν πολύ πέρσι, είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, αλλά πλέον αγωνίζονται στον Παναθηναϊκό και θα έρθουν για να νικήσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…