Κεντρική Basket League Κύμη “Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας χωρίς λόγο”

“Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας χωρίς λόγο”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

Το λόγο που η Κύμη υπέστη την ήττα από το Ρέθυμνο εξήγησε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Βασίλης Μπρατσιάκος, δηλώνοντας πως η ομάδα του έχασε την αυτοσυγκέντρωση της στα τελευταία και καθοριστικά λεπτά της αναμέτρησης.

“Νομίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμασταν μέσα στην τακτική μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Δύο φορές που κατάφερε να μας ξεφύγει το Ρέθυμνο, εμείς πλησιάσαμε και το περάσαμε. Νομίζω όμως ότι από το 33’ και μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας χωρίς λόγο, ενώ μέχρι εκείνο το σημείο παίζαμε πολύ καλή άμυνα“, ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

“Δεν καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τα πικ εν ρολ του Τάλτον και αυτό μας δημιούργησε πολλά κενά, τα οποία εκμεταλλεύτηκε με καλές πάσες και το 10/12 τρίποντα στο β’ ημίχρονο νομίζω πως ήταν καταλύτης για την έκβαση του παιχνιδιού υπέρ του Ρεθύμνου. Αυτό το εξωφρενικό ποσοστό στα τρίποντα δείχνει πως αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μου που “πάλεψε” μέχρι τέλους.

Είχαμε υποσχεθεί πως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή τη νίκη γιατί αν τα καταφέρναμε θα ήταν τεράστιας σημασίας, βάζοντας μας με το ενάμιση πόδι στην παραμονή στην κατηγορία. Αν γυρνούσαμε τον χρόνο πίσω θα επέλεγα την ίδια τακτική. Υπάρχουν κάποιοι ακόμα τελικοί, αρχής γενομένης από το ματς με τον Κολοσσό, το οποίο είναι ένα ματς “ζωής ή θανάτου”.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε το κεφάλι και να στρωθούμε στην δουλειά. Πρέπει από κάθε νίκη και ήττα να κοιτάς και τα καλά και τα άσχημα. Κρατάμε τα καλά και πορευόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Aπό πλευράς παικτών, ο Τζέισον Καντί δήλωσε: “Παίξαμε καλά αλλά όχι τόσο ώστε να πάρουμε τη νίκη. Το Ρέθυμνο Cretan Kings πέτυχε 16 τρίποντα και ήταν πολύ δύσκολο να αποφύγουμε την ήττα. Επιστρέψαμε στο παιχνίδι αλλά ήταν πολύ αργά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…