Κεντρική NBA Άλλη μια εμφάνιση MVP από τον Τζέιμς Χάρντεν (vid)
NBA

Άλλη μια εμφάνιση MVP από τον Τζέιμς Χάρντεν (vid)

james harden houston rockets 1

james-harden-houston-rockets

Τα ανεπανάληπτα ρεσιτάλ του Τζέιμς Χάρντεν συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στο πιο κατάλληλο σημείο της σεζόν! Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται σε περίπου 3 εβδομάδες, με τη “μάχη” για το “λάφυρο” του MVP να κορυφώνεται. Ο “Beard” κονταροχτυπιέται με τους Ράσελ Γουέστμπρουκ και Κουάι Λέοναρντ για την κατάκτηση της σπουδαίας αυτής διάκρισης, ενισχύοντας τις πιθανότητές του με εμφανίσεις όπως η χθεσινή, απέναντι στους Νάγκετς.

Με 39 πόντους (9/18 δίποντα, 4/11 τρίποντα, 9/11 βολές), 11 ασίστ και το νικητήριο καλάθι σχεδόν στην εκπνοή, ο Χάρντεν πραγματοποίησε την κορυφαία “παράσταση” της ημέρας, κάνοντας την αδύναμη άμυνα του Ντένβερ να παραπαίει, για 2η φορά μέσα σε 3 ημέρες! Ο “Beard” πήρε το παιχνίδι πάνω του, ιδίως στα τελευταία λεπτά, όπου εκτέλεσε σχεδόν όλες τις επιθέσεις των Ρόκετς!

Τόσο πίσω από σκριν, όσο και σε φάσεις isolation έβρισκε τον δρόμο προς το καλάθι, με “θανατηφόρα” step-backs και eurosteps. Οι αδύναμοι σέντερ των Νάγκετς στην άμυνα (Πλάμλι-Γιόκιτς) του επέτρεψε να διεισδύσει προς το καλάθι για εύκολα λέι-απ και κερδισμένα φάουλ ενώ το νικητήριο καλάθι είναι μια ωδή στο ταλέντο του, καθώς περνάει όλη την πεντάδα του Ντένβερ, μέχρι να φθάσει στον στόχο!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uZIhYpeuFG8]

Αυτό ήταν το 25ο παιχνίδι του Χάρντεν φέτος, με +30 πόντους και +10 ασίστ, όντας μακράν πρώτος στην κατηγορία αυτή (ο Γουέστμπρουκ έχει 19). Τέλος, οι Ρόκετς σκόραραν τουλάχιστον 125 πόντους για 18η φορά φέτος, επίδοση που δεν έχουν επαναλάβει ξανά στο παρελθόν!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…