Κεντρική Basket League Κύμη “Ακόμα ένας τελικός”

“Ακόμα ένας τελικός”

Μπρατσιάκος

bratsiakos

Η Κύμη αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” εναντίον του Ρεθύμνου (04/03, 17:00), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Μπρατσιάκο να τονίζει στην ιστοσελίδα του συλλόγου πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι τελικός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Μπρατσιάκος:
“Την προηγούμενη εβδομάδα καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη που ήταν μονόδρομος για εμάς. Δεν στεκόμαστε όμως εκεί, καθώς έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε. Αυτό που κρατάμε, όμως, είναι ότι η ομάδα έπαιξε ξανά με τον τρόπο που παίζαμε στον πρώτο γύρο, με πολύ δυνατή άμυνα, με σωστές επιλογές στην επίθεση και κυρίως με μεγάλη αυταπάρνηση και με πολύ πάθος.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα μεγάλο ματς για την ομάδα μας, ακόμα έναν “τελικό”! Το Σάββατο (04/03) αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο μέσα στην Κρήτη και το έργο μας μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.”

Όσον αφορά στους αντιπάλους τους, και το πώς περιμένει το ματς, συμπλήρωσε:
“Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με σπουδαία ιστορία στην Basket League, που παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ και παίρνει τεράστια υποστήριξη από τους φιλάθλους του μέσα στην έδρα του. Εμείς, όμως, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Εάν τα καταφέρουμε θα είμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην Α1.

Το Ρέθυμνο θέλει να αυξήσει τις πιθανότητές του για τα πλέι οφ, ενώ εμείς να κάνουμε βήμα παραμονής. Οπότε περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι, ένα πραγματικά μεγάλο ματς. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα φανούμε πιστοί στο ραντεβού μας με την ιστορία και θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…