Κεντρική NBA “Βήμα προς τα πίσω η επιστροφή μου στην Ευρώπη”
NBA

“Βήμα προς τα πίσω η επιστροφή μου στην Ευρώπη”

tavares

tavares

Ο Ουόλτερ Ταβάρες είχε “ακουστεί” για την Μπαρτσελόνα και την Φενέρμπαχτσε χωρίς όμως να καταλήγουν σε γάμο οι φήμες. Ο σέντερ των Χοκς βρίσκεται στο NBA από το 2015, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να βρει θέση στο ρόστερ της ομάδας της Ατλάντα.

Ο 25χρονος φέτος αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς στην D-League και το όνομα του παίζει σε μεταγραφικά σενάρια ευρωπαϊκών ομάδων. Με τον ίδιο να σχολιάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη.

“Διάλεξα την D-League γιατί πιστεύω πως το ΝΒΑ δεν μου έδωσε την ευκαιρία που περίμενα να μου δώσει. Περίμενα να μου την δώσει. Διάλεξα να μην γυρίσω στην Ευρώπη, θέλω να μείνω εδώ. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ να δω αν θα με επιλέξει κάποια ομάδα. Δεν θα ήμουν άνετος αν γυρνούσα στην Ευρώπη, γιατί δεν έχω κάνει ακόμα ό,τι θα ήθελα στις ΗΠΑ.

Για να πω την αλήθεια, το να γυρίσω στην Ισπανία, στην Γκραν Κανάρια, θα ήταν κάτι καλό, γιατί μου έχουν δείξει τόση αγάπη που θα μπορούσα να αφήσω τα πάντα τώρα και να πάω εκεί. Αλλά δεν θα ένιωθα καλά με την επιστροφή μου. Για εμένα, το να γυρίσω στην Ευρώπη είναι σαν να τα παραταώ. Θα τα δώσω όλα αυτή τη σεζόν και μετά θα αποφασίσω αν θα μείνω εδώ άλλη μια χρονιά ή αν θα κάνω ένα βήμα πίσω και θα γυρίσω στην Ευρώπη“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…