Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τι γύρευε στη Θεσσαλονίκη;

Τι γύρευε στη Θεσσαλονίκη;

tavoulareas kiriakos

tavoulareas-kiriakos

Στη Θεσσαλονίκη ανέβηκε ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, σύμφωνα με τον επίσημο καταγραφέα κινήσεων και σταθερό υμνητή του. Με μια πρώτη ματιά το γεγονός δεν προκαλεί εντύπωση, καθώς δεν είναι παράλογο να ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη ένα μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ή μήπως είναι;

Αλήθεια, ποιος ο λόγος να φύγει από την Αθήνα για να πάει στη Θεσσαλονίκη ο κ. Ταβουλαρέας; Για να παρατηρήσει τους διαιτητές φαντάζομαι όχι. Ούτε την εμπειρία, ούτε το ειδικό βάρος ως διαιτητής είχε, για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Αν χρειάζονταν κάποιος για παρατηρητής, μπορούσε να πάει ο Κώστας Κορομηλάς, που είχε λιγότερη απόσταση (άρα κι έξοδα) να διανύσει από τον Βόλο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά και που έχει μεγαλύτερη εμπειρία και εικόνες από τον Καλαματιανό.

Αν πάλι δεν ήταν ζητούμενο η παρατήρηση, δεν αντιλαμβάνομαι τη χρησιμότητα ανόδου του νεόκοπου Κυριάκου, από τη στιγμή που ζει στη Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Συμεωνίδης. Εκτός κι αν πρόκειται για ναζάκια κι εσωτερικό πόλεμο, για επίδειξη δύναμης εντός των τειχών της ΚΕΔ.

Αν πάλι έπρεπε να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση της Κεντρικής Επιτροπής, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν ανέβηκε κι ο Κώστας Μουζάκης.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο κ. Ταβουλαρέας πρέπει να πλήρωσε από την τσέπη του για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και θα εκτιμούσαμε να δώσει τις αποδείξεις περί τούτου, διαφορετικά αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι κάποιοι στη διαιτησία κάνουν ταξίδια αναψυχής, τη στιγμή που η ΕΟΚ οφείλει 3.000.000 ευρώ στους διαιτητές.

Ακόμα κι αν του ζητούσαν από την Ομοσπονδία να πάει -αν κι εφόσον δεν έχει πληρώσει από την τσέπη του- έπρεπε να αρνηθεί και να απαιτήσει τα χρήματα (αυτά τα ελάχιστα) που θα κόστιζε το ταξιδάκι του, να δοθούν σε διαιτητές που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από τότε που ο κολλητός του Αντωνάκης ήταν στην εξουσία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…