Κεντρική Διεθνή Stop στη Ναχαρίγια!

Stop στη Ναχαρίγια!

naharigia

naharigia

Με μηδενισμό κινδυνεύει από τη FIBA η ισραηλινή ομάδα Ιρόνι Ναχαρίγια, η οποία την ερχόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει στην Τουρκία τη Γκαζιαντέπ, καθώς η Υπηρεσία Ασφαλείας του Ισραήλ της απαγόρευσε να μεταβεί στο Γκαζιαντέπ υπό τον φόβο τρομοκρατικής επίθεσης!

Η Ναχαρίγια που ήταν αντίπαλος του Άρη στην πρώτη φάση του Champions League αλλά δεν προκρίθηκε στα πλέι-οφ, συνεχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο FIBA Europe Cup αλλά αυτή η πορεία θα διακοπεί άδοξα και απότομα.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ με κατεπείγον μήνυμα στο Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ενημέρωσε για τον υψηλότατο κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στο Γκαζιαντέπ το οποίο βρίσκεται στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, δηλαδή δίπλα στην καρδιά του πολέμου.

Στην απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα οι αρχές στο Γκαζιαντέπ συνέλαβαν τέσσερα άτομα που φέρονται να ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν 150 κιλά εκρηκτικά, δύο Καλασνίκοβ και εκατοντάδες σφαίρες.

Οι αρμόδιες αρχές Ισραήλ και Τουρκίας βρίσκονται από την Τετάρτη σε ανοιχτή επικοινωνία σε μία προσπάθεια εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης με τις τουρκικές αρχές να διαβεβαιώνουν για αυξημένα μέτρα ασφαλείας της αποστολής της Ναχαρίγια αλλά τις ισραηλινές να αρνούνται να κάνουν πίσω και μάλιστα την Πέμπτη στο site της ισραηλινής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δημοσιεύθηκε άρθρο-ταξιδιωτική οδηγία σε ισραηλινούς πολίτες να αποφεύγουν τις επόμενες μέρες επίσκεψη στην Τουρκία λόγω του πολύ αυξημένου κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4)

Τα φώτα στη Βαρκελώνη και τον Ολυμπιακό Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό…