Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο”

“Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο”

pasqual

pasqual

Σοβαρός παρουσιάστηκε καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Κύμη, ο Παναθηναϊκός Superfoods, όπως δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη τύπου. Ο Καταλανός τεχνικός του “τριφυλλιού” στάθηκε στο πολύ καλό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την νίκη. Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι για 40 λεπτά, ειδικά στην άμυνα. Στην επίθεση κάποιες φορές είχαμε καλό ρυθμό, κάποιες άλλες όχι. Γενικά όμως πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά σοβαροί και στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα και για αυτό πήραμε στο τέλος την νίκη.

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα της Κύμης στα επόμενα παιχνίδια. Επίσης θέλω να πω ότι είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και είδα πολύ κόσμο που πραγματικά χαίρεται να βλέπει μπάσκετ και δημιουργεί πολύ καλή ατμόσφαιρα. Αυτό ήταν κάτι που με χαροποίησε ιδιαιτέρως”, είπε αρχικά προπονητής Παναθηναϊκού.

Για το πώς μπορεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους όταν υπάρχει η μετάβαση από τα δύσκολα παιχνίδια της Ευρωλίγκας στα πολύ πιο εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος: “Πρέπει να πω αρχικά ότι είναι πολύ δύσκολο να χτίσεις κάτι, αλλά είναι πολύ εύκολο να το γκρεμίσεις. Εμείς οφείλουμε να διατηρούμε την συγκέντρωση μας και να σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε  σοβαροί σε κάθε παιχνίδι, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…