Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Παιχνίδι καριέρας για Κακλαμανάκη!

Παιχνίδι καριέρας για Κακλαμανάκη!

kaklamanakis

kaklamanakis

Το Λαύριο πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, στέλνοντας στο… καναβάτσο το Ρέθυμνο και κάνοντας το σημαντικότερο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη εντυπωσιάζει στα τελευταία παιχνίδια της, αποδεικνύοντας πως έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στα πλέι οφ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης επί του Ρεθύμνου ήταν ο Δημήτρης Κακλαμανάκης. Ο 22χρονος σέντερ πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στα μεγάλα σαλόνια, κάνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους και ranking και ισοφαρίζοντας το προσωπικό του ρεκόρ στα ριμπάουντ.

Συγκεκριμέρα, ο νεαρός άσος του Λαυρίου μέτρησε 17 πόντους (3/5 βολές, 7/9 δίποντα) και 5 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η δεύτερη σεζόν του Κακλαμανάκη στη Basket League είναι ονειρική. Ο 22χρονος Έλληνας σέντερ βελτιώνεται συνεχώς μέσω της σκληρής δουλειάς του, αποδεικνύοντας πως μπορεί να καθιερωθεί στα μεγάλα σαλόνια. Το Λαύριο συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και μαζί του “πετάει” και ο Κακλαμανάκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…