Κεντρική Basket League Άρης Παπακυριάκης: “Συμφώνησε ο ΠΑΟ, έγινε έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ.”

Παπακυριάκης: “Συμφώνησε ο ΠΑΟ, έγινε έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ.”

aris papakiriakis

aris papakiriakisΗ ΚΑΕ Άρης είχε κάνει εδώ και καιρό γνωστή την επιθυμία της ο τελικός του Κυπέλλου να γίνει στο Παλέ και τα στελέχη των “κιτρίνων” πέτυχαν αυτό που… ήθελαν. Στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρης Παπακυριάκης. Συγκεκριμένα είπε:

Για τον τελικό Κυπέλλου στο Παλέ: Πλέον ό,τι έγινε, μπορεί να μείνει πίσω. Σήμερα κάναμε βήματα μπροστά. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε σαν Άρης και όλοι οι διοργανωτές, είναι να κάνουμε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το Ελληνικό μπάσκετ και σε όλα αυτά που δεσμευτήκαμε για τον τελικό να τα υλοποιήσουμε. Θα είναι φίλοι και των δυο ομάδων αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αριθμό εισιτηρίων”

Για το θέμα των εισιτηρίων και το πότε θα φανεί τι θα γίνει: “Εντός των επόμενων ημερών καθώς δεν μένουν και πολλές ημέρες για τον αγώνα”.

Για το πώς προέκυψε ο τελικός στο Παλέ: “Υπήρχε συμφωνία και του Παναθηναϊκού και έπειτα από τον έλεγχο της Αστυνομίας, αποφασίσθηκε ότι μπορεί να γίνει ο τελικός. Σε τέσσερα γήπεδα μπορούσε να γίνει ο τελικός, ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Αλεξάνδρειο και Κρήτη και τελικά ο Παναθηναϊκός δέχθηκε για το Αλεξάνδρειο”.

Για το ματς με ΠΑΟΚ: “Είναι ένα ντέρμπι και περιμένω μια εμφάνιση ανάλογη του Ρεθύμνου“.

Για τον Γκόρντον: “Ευχόμαστε να βοηθήσει την ομάδα”.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr! Αμέτρητες στοιχηματικές μαζί με LIVE STREAMING στα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και σε για όλα τα ματς της Euroleague, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…