Κεντρική Basket League Άρης Κύπελλο Ελλάδας: Στο Nick Galis Hall ο τελικός!

Κύπελλο Ελλάδας: Στο Nick Galis Hall ο τελικός!

Aris Kosmos

Aris-KosmosΑνατροπή!
Ούτε Ξάνθη, ούτε Ηράκλειο, ούτε Λάρισα αλλά ούτε και “Νίκος Γκάλης”! Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην έδρα των “κιτρινόμαυρων”. Το “Nick Galis Hall” θα βάλει τα γιορτινά του για να φιλοξενήσει το φετινό τελικό, μετά από κοινού απόφαση των δύο φιναλίστ.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει εξαρχής πως επιθυμεί ο τελικός να διεξαχθεί στη βόρεια Ελλάδα, έδωσε το “οκ”, ώστε η αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί στην έδρα του αντιπάλου του.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr! Αμέτρητες στοιχηματικές μαζί με LIVE STREAMING στα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και σε για όλα τα ματς της Euroleague, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατά!

Να σημειωθεί πως ο τελικός δεν θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου, όπως αρχικά είχε οριστεί, αλλά το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, μιας και η Αστυνομία δεν επιθυμούσε να ρισκάρει πιθανή συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων με αυτών του ΠΑΟΚ. Βλέπετε στις 19 Φεβρουαρίου, οι “ασπρόμαυροι” αντιμετωπίζουν τη Βέροια στην Τούμπα και προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Αντίδραση και ισοφάριση ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στο 2ο ματς με τη Μακάμπι θέλει μόνο νίκη. Να διορθώσει ότι χάλασε στο 1ο π…