Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πάει στον ΟΤΕ, πάει σπίτι του!

Πάει στον ΟΤΕ, πάει σπίτι του!

tv camera basketball

tv-camera-basketball

Αν κάποιοι ονειρεύονταν κεντρική διαχείριση στα τηλεοπτικά δικαιώματα, μάλλον προσγειώθηκαν ανώμαλα. Όχι μόνο δεν έχουν πειστεί Ολυμπιακός (κυρίως) και ΑΕΚ να ακολουθήσουν κοινή γραμμή με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά χάθηκε κι ο Παναθηναϊκός, που είναι μια ανάσα από τη συμφωνία με την COSMOTE TV

Ο τελικός του Άρη με τον Παναθηναϊκό, οι αγώνες Κυπέλλου σε διάφορες χώρες αλλά και το ΝΒΑ All-Star Weekend 2017 στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της!

Ήδη οι συζητήσεις ανάμεσα στα κορυφαία στελέχη της ΚΑΕ και του συνδρομητικού καναλιού είναι προχωρημένες και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι “πράσινοι” θα φύγουν από τη Nova. Άλλωστε, από τον δεύτερο τελικό (τον πρώτο που έγινε στο “Νίκος Γκάλης“) και μετά οι σχέσεις ανάμεσα στο κανάλι και το “τριφύλλι” είχαν… χαλάσει.

Βεβαίως, δεν είναι αυτός ο λόγος, που ο Παναθηναϊκός Superfoods μετακομίζει. Οι τηλεοπτικές συμφωνίες είναι κυρίως οικονομικές συμφωνίες, άρα ζητούμενο είναι ποιος θα δώσει τα περισσότερο. Κι η COSMOTE TV θέλει να μπει γερά στο παιχνίδι και να πάρει το… φιλέτο της Α1.

Η Nova δεν θα δώσει μάχη, καθώς έχει τον Παναθηναϊκό (και τον Ολυμπιακό) μέσω της Ευρωλίγκας, ενώ διατηρεί την εικόνα των άλλων τριών ομάδων από το Τσάμπιονς Λιγκ. Για ποιο λόγο να ανεβάσει την τιμή για ένα προϊόν, που δεν το έχει προωθήσει σωστά. Το “πέντε επί πέντε”, ήτοι πέντε ματς στις 5 το απόγευμα, δεν έπιασε καθόλου. Το αντίθετο…

Χάνει το παιχνίδι και φεύγει

Για τον Παναθηναϊκό η επικείμενη συμφωνία σημαίνει περισσότερα κέρδη, αλλά για τον Μιχάλη Μελή είναι κόλαφος. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ γνωρίζει πως από το καλοκαίρι και μετά δεν θα έχει τηλεοπτική στέγη, αλλά δεν έχει και… προϊόν να “πουλήσει”.

Το πυροτέχνημα περί “κεντρικοποίησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων” είχε τόση πιθανότητα επιτυχίας, όση κι ο… δεσμός του Μπάτμαν με τη Σταχτοπούτα. Σενάρια φαντασίας. Μόνο που η πραγματικότητα είναι σκληρή κι ο Μελής μόνος, χωρίς τη στήριξη του… βασικού μετόχου.

Ολοένα και περισσότερο ωριμάζει η σκέψη (λένε άνθρωποι από τον περίγυρό του) της παραίτησης από τον προεδρικό θώκο. Μόνο που αυτό ισοδυναμεί με αποδοχή αποτυχίας και είναι κάτι που τον κάνει να το σκέφτεται περισσότερο. Πάντως, αυτή τη στιγμή, η παραίτηση μοιάζει να είναι μονόδρομος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4

Ο ΕΣΑΚΕ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο F4 Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Fina…