Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ο νέος συμπαίκτης του Ολυμπιακού

Ο νέος συμπαίκτης του Ολυμπιακού

osfp

osfpΗ ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τη συνεργασία της με την φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas, μια από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η Menarini Hellas θα συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την θέση του Επίσημου Χορηγού, προβάλλοντας κυρίως τη σειρά προϊόντων της SUSTENIUM.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις των εκπροσώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Menarini Hellas:

Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός: “Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ, να παρουσιάσουμε μια καινούρια συνεργασία που έχει ήδη ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς με την Menarini και την προβολή του συγκεκριμένου προϊόντος SUSTENIUM PLUS. Είμαστε πιστοί στην εμπορική πολιτική που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, που αναφέρεται στις εταιρείες που είναι πρωτοπόροι και κυρίαρχοι στο χώρο τους. Όλες οι εταιρείες που στηρίζουν τον Ολυμπιακό είναι πρωταγωνιστές στο χώρο τους και θέλουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους. Θεωρούμε ότι το χορηγικό πρόγραμμα μας επιστρέφει σε όλους τους χορηγούς μας και σε όλες τις εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας, πολλαπλάσια την επένδυση που κάνουν και γι’ αυτό διατηρούμε συνεργασίες με πολλές εταιρείες για πολλά χρόνια. Επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στην προβολή του brand των εταιρειών – χορηγών μας αλλά και στην ουσιαστική συμβολή μας στην αύξηση του τζίρου και των εσόδων των εταιρείων που εντάσσονται στα προγράμματα μας. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια και σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο και να έχουμε μαζί πολλές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδου!”.

Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος και CEO της Menarini Hellas: “Η Menarini είναι ένας παγκόσμιος φαρμακευτικός όμιλος, από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως και στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες 10 φαρμακευτικές σε μέγεθος. Πρόσφατα, και σε αντίθεση με τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε έγκαιρα ένα γενικό στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου, και να αναπτυχθούμε στα προϊόντα αυτοθεραπείας, που περιλαμβάνουν τα βιταμινούχα, τα συμπληρώματα διατροφής αλλά και άλλα απλά προϊόντα που προσδίδουν υγεία και ευεξία. Ανάμεσα στα προϊόντα αυτά, υπάρχουν και ορισμένα που είναι αθλητικού τύπου, δηλαδή ενδείκνυνται περισσότερο σε ανθρώπους που αθλούνται, καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια, και πρέπει να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή με κάποιο τρόπο ο οποίος είναι και κατά κάποιο τρόπο φυσικός. Αυτή είναι και η επιτυχία των προϊόντων αυτών και η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ένα τέτοιο προϊόν το οποίο ταιριάζει στον αθλητικό χώρο και στο ευρύτερο στρατηγικό της πρόγραμμα έχει εντάξει και τη συνεργασία με αθλητικούς Ομίλους επειδή αγαπάει και τον αθλητισμό. Είναι τιμή μας που ήρθαμε σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό”.

Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer Health Care: “Η σειρά προϊόντων SUSTENIUM, τα οποία είναι συμπληρώματα διατροφής, είναι διαθέσιμα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκόσμια. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τώρα, και έχει μια σειρά προϊόντων από πίσω και κυρίως το SUSTENIUM PLUS, το οποίο αυτή τη στιγμή προβάλλουμε και στον Ολυμπιακό και μέσω της χορηγίας, το οποίο είναι για την ενίσχυση ενέργειας, τόσο για όσους αθλούνται όσο και γι αυτούς που έχουν έντονη δραστηριότητα. Έχουμε επίσης και άλλα προϊόντα τα οποία είναι για ισορροπημένη διατροφή, ενυδάτωση, αλλά και άλλα που θα έρθουν στην ίδια αυτή σειρά. Τα προϊόντα μας όλα μπορεί να τα βρει κάποιος μόνο στα φαρμακεία”.

Βαγγέλης Μάντζαρης: “Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τους συμπαίκτες μου και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Από την πλευρά μας, θέλω να ευχαριστήσω την Menarini για την συνεργασία που θα έχουμε για τα επόμενα χρόνια και ελπίζω να είναι πολλά αυτά. Ξέρουμε όλοι ότι είναι μια πολύ δύσκολη εποχή, μέσα στη κρίση, και τέτοιες συνεργασίες βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα μας για τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Σίγουρα εμείς είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους που είμαστε στον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός είναι μια τυχερή ομάδα που έχει τους κυρίους Αγγελόπουλους που με την περιουσία τους καλύπτουν ότι χρειαζόμαστε, αλλά τέτοιες βοήθειες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και εμείς από την μεριά μας εγγυόμαστε ότι θα δώσουμε ότι καλύτερο γίνεται για να βοηθήσουμε αυτή τη συνεργασία να φέρει κέρδη και στις δυο πλευρές”.

Το προφίλ της εταιρείας:

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Menarini στην Ελλάδα, Menarini Hellas συμπληρώνει 27 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας.

Από το 1989 μέχρι και σήμερα η Menarini Hellas κυκλοφόρησε με επιτυχία πολλά πρωτότυπα και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν με επιτυχία θεραπευτικά κενά και προσφέρουν βελτιωμένες θεραπευτικές επιλογές. Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 212 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Την τελευταία δεκαετία η ανάπτυξή της υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική και ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους παγκοσμίως. Διαθέτει ίδιες παραγωγικές εγκαταστάσεις σε πολλές χώρες και έξι σύγχρονα ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη νέων φαρμάκων.

Ο όμιλος Menarini διαθέτει έξι σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα ερευνητικά εργαστήρια που εργάζονται αδιάκοπα με στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων φαρμάκων. Αξιοσημείωτη είναι η πρόσφατη επένδυση του ομίλου Menarini που υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την Oxford Biotherapeutics για την ανάπτυξη ενός χαρτοφυλακίου φαρμάκων κατά του καρκίνου, καθώς επίσης και την ανάπτυξη μεθόδων πρώιμου εντοπισμού καρκινικών κυττάρων. Επίσης, ο όμιλος Menarini κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της ισχαιμικής νόσου με αποδεδειγμένη μείωση ανάγκης νοσηλείας, την κάλυψη θεραπευτικού κενού σε ασθενείς με υπερουριχαιμία καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση αναπνευστικών νοσημάτων με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες συσκευές χορήγησης. Ακόμη, δραστηριοποιείται στους θεραπευτικούς τομείς της αλλεργίας και της σεξουαλικής υγείας με την κυκλοφορία νέων αντίστοιχων και καινοτόμων φαρμάκων. Διαθέτοντας την άρτια οργάνωση και διασφαλίζοντας υψηλά λειτουργικά πρότυπα, η Menarini Hellas, συνεχίζει την προσφορά της στην προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…