Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο μόνιμα “διψήφιος” Τζέιμς και οι 19 πόντοι του Τζεντίλε!

Ο μόνιμα “διψήφιος” Τζέιμς και οι 19 πόντοι του Τζεντίλε!

mike james

mike-james

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας εντός έδρας της Μπάμπεργκ με 82-71, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει πλέον ρεκόρ 13-9 και βρίσκεται μόνη στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενη τις ήττες του Ερυθρού Αστέρα και της Μπασκόνια.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Σίνγκλετον, Μπουρούσης, Φελντέιν και Τζέιμς, με τον τελευταίο να προσθέτει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί εγγύηση στην επίθεση του “τριφύλλιου”, συμπληρώνοντας κόντρα στους Γερμανούς δέκα σερί παιχνίδια στην Ευρωλίγκα που σκοράρει από 10 πόντους και πάνω.

Η αρχή έγινε με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, όπου σημείωσε 19 πόντους, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους “πράσινους” στο δεύτερο διπλό τους στη διοργάνωση, με τους 10 πόντους που πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να αποτελούν τη χειρότερη (!) επιθετική του επίδοση.

Οι πόντοι του Μάικ Τζέιμς στις τελευταίες δέκα εμφανίσεις του στην Ευρωλίγκα.

Ομάδα Πόντοι
Αρμάνι Μιλάνο 19
Μπασκόνια 16
Ούνικς Καζάν 13
Ολυμπιακός 24
Αναντολού Εφές 14
Φενέρμπαχτσε 25
Μπαρτσελόνα 10
Ερυθρός Αστέρας 19
Γαλατάσαραϊ 18
Μπάμπεργκ 15

Ο Μάικ Τζέιμς αποτελεί τον πιο δεινό σκόρερ του Παναθηναϊκού, εν αντιθέσει με τον Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματα του στο “τριφύλλι”, αδυνατώντας να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός τον πιστεύει πολύ και μένει να δούμε αν ο Ιταλός φόργουορντ θα βρει τη φόρμα του και καταφέρει και δικαιώσει τον Πασκουάλ. Ο 24χρονος άσος είναι μέχρι στιγμής πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, έχοντας σκοράρει μόλις 19 πόντους σε 7 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, οι 15 εκ των οποίων κόντρα στην Εφές Αναντολού σ’ ένα “δαιμονισμένο” πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Τζεντίλε έχει μείνει τέσσερις φορές άποντος (Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας, Γαλατασαράι, Μπάμπεργκ), ενώ έχει σημειώσει από δύο πόντους κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα.

Οι πόντοι του Αλεσάντρο Τζεντίλε στην Ευρωλίγκα με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ομάδα Πόντοι
Ολυμπιακός 0
Αναντολού Εφές 15
Φενέρμπαχτσε 2
Μπαρτσελόνα 2
Ερυθρός Αστέρας 0
Γαλατασαράι 0
Μπάμπεργκ 0
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…