Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Ο… άθλος των διαιτητών

Ο… άθλος των διαιτητών

schinas athlos

schinas-athlos

Το είδαμε. Δεν το χαρήκαμε. Ελπίζουμε ότι -πλην των θλιβερών “πληρωμένων” εξαιρέσεων- δεν θα το πανηγυρίσουν κιόλας. Γιατί η εικόνα των διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν τραγική. Και δεν αναφέρομαι στον τρόπο που διηύθυναν τον αγώνα, αλλά στο ντύσιμό τους.

Εξαιρετικές οι νέες στολές, οι οποίες όμως είχαν… τσάμπα διαφήμιση. Σε έναν αγώνα που βλέπουν χιλιάδες άνθρωποι, είτε είναι στο γήπεδο, είτε από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες, σε έναν τελικό από τον οποίο θα μείνει πακέτο με φωτογραφίες, η νέα διοίκηση της ΟΔΚΕ απλά κατόρθωσε να πάρει καινούριες εμφανίσεις, χωρίς διαφήμιση.

Για την ακρίβεια έγινε εξαιρετική διαφήμιση στην εταιρία “athlos“, που τις… πρόσφερε. Η αλήθεια είναι πως αν μας το έλεγαν, θα δίναμε όχι τρεις, αλλά έξι εμφανίσεις, προκειμένου να διαφημιστεί το site μας. Τρεις μπλούζες, τρία παντελόνια, άντε και τρία μπουφάν, για να σε δει όλη η Ελλάδα, είναι εξαιρετικό deal. Για την εταιρία, όχι για την Ομοσπονδία.

Αν κάτι τέτοιο έκανε ο Ηλίας Καφφές, ο Κωνσταντίνος Μπούσιας κι οι “συμπολεμιστές” του θα είχαν βγει στα κεραμίδια. Τώρα το θεωρούν κατόρθωμα;

Υ.Γ.: Αν πάλι πήραν χρήματα για να διαφημίσουν την εταιρία ένδυσης, περιμένουμε να μας πουν τη συμφωνία να τους αποθεώσουμε και να αναθεωρήσουμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…