Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Νέο ρεκόρ καριέρας για Παπαδάκη

Νέο ρεκόρ καριέρας για Παπαδάκη

papadakis kolossos

papadakis-kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Πάτρα, μιας και ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 78-68, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Basket League, σ’ ένα παιχνίδι που “έλαμψε” το άστρο του Κώστα Παπαδάκη.

Ο γκαρντ των “θαλασσί” πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του σε επίπεδο Α1, μιας κι έκανε ρεκόρ σε πόντους, ασίστ και ranking.  Ο 18χρονος άσος, ο οποίος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στον Παναθηναϊκό, είδε σαν… κουβά το καλάθι των Πατρινών, σημειώνοντας 17 πόντους με 5/6 τρίποντα και 2/3 βολές, ενώ είχε ακόμα 5 ασίστ κι ένα κλέψιμο σε 17:27 λεπτά συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (11 ήταν η προηγούμενη καλύτερη του επίδοση).

Oι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και LIVE STREAMING από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της, οι οποίοι την Κυριακή θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις προσπάθειες του Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ματς Θάντερ-Μπλέιζερς!

Ο Παπαδάκης απέδειξε πως η εμφάνιση του στο εκτός έδρας παιχνίδι του Κολοσσού με το Ρέθυμνο πριν από δύο αγωνιστικές μόνο τυχαία δεν ήταν. Τότε είχε σημειώσει 10 πόντους σε 6 λεπτά συμμετοχής, χαρίζοντας το διπλό στους Ροδίτες. Η αρχή έγινε στην Κρήτη και η συνέχεια δόθηκε στην Πάτρα, όπου και πάλι ερχόμενος από τον πάγκο, “γκρέμισε” σχεδόν όλα τα προσωπικά ρεκόρ του.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του και μένει να δούμε αν ο νεαρός γκαρντ κρύβει κι άλλους άσους στο μανίκι του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Σλούκας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Πάρη»

Εξαιρετικά αφιερωμένη στον Πάρη Δερμάνη η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, από τον Κ…