Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Να το ανεβάσουν επιθεώρηση (vid)

Να το ανεβάσουν επιθεώρηση (vid)

tsagronis takis vasilakopoulos george

tsagronis-takis-vasilakopoulos-george

Πού θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας; Στο Αλεξάνδρειο. Το αποφάσισε η ΕΟΚ, μετά από συμφωνία των δύο ομάδων (δείτε εδώ). Τι έλεγε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας από μικροφώνου;

“Εσείς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αν έρθουν οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη ότι δεν θα γίνει το παραμικρό; Ξαναλέω όμως πως δεν είναι θέμα που θα το αποφασίσει η Διοικούσα Επιτροπή. Πρέπει να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη της αστυνομίας” έλεγε παλιότερα ο Τάκης Τσαγκρώνης. Μήπως το… ζήτησε η Αστυνομία; Χθες υποστήριξε πως “η αστυνομία ζήτησε την Αθήνα γιατί εκεί έχει τις περισσότερες δυνάμεις”.

Πώς ξαφνικά προέκυψε Αλεξάνδρειο; Προφανώς ΟΧΙ γιατί το ήθελαν οι παράγοντες της ΕΟΚ. Άλλωστε μόλις χθες ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε με στεντόρεια φωνή: “Δύο λύσεις υπάρχουν: Η Λάρισα και η Αθήνα. Η ΕΟΚ είναι δημοκρατική και αυτό πληρώνει. Θα μπορούσε να γίνει στην Κρήτη, όπως ήθελε η Αστυνομία και να μην είχαμε κανένα πρόβλημα” για να συμπληρώσει “αν θέλετε εσείς να τελειώσει μία το θέμα, εμείς θέλουμε δέκα. Θέλουμε να τελειώνουμε με αυτό το θέμα. Αρκετά έχουμε ταλαιπωρηθεί με αυτό το ζήτημα. Απλά κάναμε το λάθος και δεν επιμέναμε στην αρχική λύση της Κρήτης“.

Ανακεφαλαιώνουμε: Η ΕΟΚ, που είναι (δυστυχώς) διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου, ήθελε εξ αρχής να γίνει ο τελικός στην Κρήτη, αλλά -ένεκα του ότι είναι δημοκρατική- άκουσε τη γνώμη των σωματείων και της Αστυνομίας, η οποία ήθελε Αθήνα. Κι έτσι ο τελικός γίνεται στο Αλεξάνδριο. Τι δεν καταλάβατε;

Τώρα πείτε αλήθεια: Αν όλο αυτό το καρακατσουλιό ανέβαινε σε θεατρική παράσταση, πόσα εισιτήρια θα έκοβε; Μέχρι που δεν θα χρειάζονταν να χρηματοδοτείται η ΕΟΚ από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Σημείωση: Ο Τάκης Τσαγκρώνης παραμένει Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ.

Υ.Γ.: Όσοι προσέξατε το βίντεο, θα καταλάβατε ότι από χθες γνωρίζαμε τα πάντα. Τα είχαν… ομολογήσει:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…