Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να ελέγξουμε στην ρακέτα μας, υπομονή στο ματς…”

“Να ελέγξουμε στην ρακέτα μας, υπομονή στο ματς…”

aSoulis-MarkopoulosΓια 30η φορά θα κοουτσάρει σε ΠΑΟΚ-Αρης ως προπονητής του “Δικεφάλου” ο Σούλης Μαρκόπουλος. Το πρώτο του ντέρμπι ήταν στις 26 Μαρτίου 1994… Ο Ελληνας κόουτς είπε:

“Εντάξει, μπορεί να μην θυμίζει τα παλιά παιχνίδια, αλλά πάντα υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που το κάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Ένα από αυτά είναι και η παρουσία του κόσμου. Θα θέλαμε πολύ να έρχεται ο κόσμος σε όλα τα ματς, αλλά και στον αυριανό αγώνα η παρουσία τους θα μας βοηθήσει πολύ. Η ενέργεια του κόσμου μπορεί να δώσει ώθηση στην προσπάθεια της ομάδας από την αρχή του αγώνα, αλλά και να αποτελέσει σημαντικό στήριγμα στη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές. Όλοι πρέπει να έχουμε υπομονή”.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr! Αμέτρητες στοιχηματικές μαζί με LIVE STREAMING στα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και σε για όλα τα ματς της Euroleague, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατά!

Ο Μαρκόπουλος, που μετρά 17 νίκες απέναντι στον Άρη ως προπονητής του ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: “Οι αριθμοί και τα νούμερα είναι περισσότερο για τα ΜΜΕ και την ιστορία. Δεν μετράω τα παιχνίδια, αλλά είναι αλήθεια πως είναι μεγάλο το νούμερο. Και είναι και πολύ μεγάλη εμπειρία όλα αυτά ματς. Για όλους όσοι συμμετέχουν στον αγώνα”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, με γεμάτο ρόστερ και με τις προσθήκες που έκανε τελευταία, ενισχύθηκε σε σημαντικό βαθμό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε χώρο σε μία ομάδα που ξέρει πώς να ελιχθεί και πώς να τρέξει. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στη ρακέτα μας, στα επιθετικά ριμπάουντ του αντιπάλου και να βρούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στην επίθεσή μας. Πρέπει να έχουμε και υπομονή για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

“Μονοπόλυο”, ο χώρος που μπορείς να δεις… όλους τους αγώνες και που σου προσφέρει τα πάντα! Το Σάββατο κλείσε θέση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…