Κεντρική Basket League Κύμη “Μοίρασαν” χαμόγελα Κατράνας και Σταμάτης

“Μοίρασαν” χαμόγελα Κατράνας και Σταμάτης

stamatis katranas kimi

stamatis-katranas-kimi

O Δημήτρης Σταμάτης και ο Παναγιώτης Κατράνας βρέθηκαν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείου Χαλκίδας και έδωσαν χαρά σε μικρούς φίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με εξαιρετικά εποικοδομητικό τρόπο εκμεταλλεύτηκαν ο Παναγιώτης Κατράνας και ο Δημήτρης Σταμάτης το ρεπό που έδωσε στους παίκτες του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SeaJets ο κόουτς Βασίλης Μπρατσιάκος. Οι δύο αθλητές της ομάδας μας αποδέχτηκαν την πρόσκληση των διδασκόντων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας και επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τους μαθητές του σχολείου. Αφού πρώτα συνομίλησαν και έπαιξαν με τους μικρούς τους φίλους , στην συνέχεια τους κάλεσαν να παρευρεθούν στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας στις 25 Φεβρουαρίου. Από την άλλη, οι μαθητές έδωσαν στους παίκτες μας ως δώρο μπρελόκ που είχαν κατασκευάσει μόνοι τους, μια κίνηση ιδιαιτέρως συγκινητική!

Μπορεί φέτος να έχουμε πραγματοποιήσει ως Σύλλογος πολλές επισκέψεις σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής, αλλά αυτή ήταν αναμφίβολα μία από τις πλέον ιδιαίτερες στιγμές μας, καθώς η χαρά των μικρών παιδιών ήταν έκδηλη! Χαρά που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Κατράνας, δίνει δύναμη στους παίκτες μας μέσα στο παρκέ, ενώ επιπλέον μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε να προβαίνουμε σε παρόμοιες ενέργειες. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ μέρους όλης της ομάδας μας τους δάσκαλους και τους μαθητές του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, τόσο για την πρόσκληση, όσο και για την θερμή υποδοχή.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…