Κεντρική Basket League Κύμη “Μάχη μέχρι τέλους με Παναθηναϊκό”

“Μάχη μέχρι τέλους με Παναθηναϊκό”

kymi sigounas

kymi-sigounas

Ιστορικό παιχνίδι (12/02, 17:00) χαρακτήρισε αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει μάχη από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Κύμη έχει δύσκολο έργο κόντρα στο “τριφύλλι” για τη 17η αγωνιστική της Stoixman Basket League και ο Έλληνας άσσος αναφέρθηκε στην κυριακάτικη (12/02) αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Γεια σας φίλοι μου, ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σκέφτομαι αυτήν τη φορά να ξεκινήσω την καθιερωμένη μου επικοινωνία μαζί σας με κάτι προσωπικό. Χτες Παρασκευή (10/02) ολοκλήρωσα την βασική εκπαίδευση της στρατιωτική μου θητείας και έδωσα τον στρατιωτικό όρκο! Δεν σας κρύβω πως ένιωσα ένα ιδιαίτερο συναίσθημα τη στιγμή που έδινα τον όρκο μου στην πατρίδα. Επιπλέον, δεν περίμενα πως μπορείς μέσα σε έναν μήνα να δεθείς με ξένους ουσιαστικά ανθρώπους, συνδέοντας τις ζωές σας και γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον καθημερινά. Είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι έχετε περάσει από τη θέση μου έχετε αισθανθεί με παρόμοιο τρόπο!

Πίσω στη Χαλκίδα τώρα και στην Κύμη Seajets, σε ένα διαφορετικό στρατόπεδο αυτήν τη φορά! Μόνο περηφάνια και αισιοδοξία μπορούν να νιώθουν όλοι σε αυτήν την ομάδα, μετά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο στον τελευταίο μας αγώνα εκτός έδρας εναντίον της πανίσχυρης ΑΕΚ. Είδα κορμιά να μάχονται από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης! Είδα μια ομάδα ενωμένη να στηρίζει ο ένας τον άλλον, μια ομάδα με κίνητρο που τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά ενός αμφίρροπου παιχνιδιού. Η ήττα όμως παραμένει πάντα ήττα, όπως μας είπε και ο coach. Μια ήττα όμως που μας έχει ενώσει ακόμα περισσότερο, μας έχει πεισμώσει και μας έδειξε χαρακτηριστικά ότι κάποιες φορές δεν παίζουν ρόλο τα μπάτζετ. Σημασία έχει ποιος θέλει τη νίκη περισσότερο και ποιος είναι διατεθειμένος να δώσει και την ψυχή του στο παρκέ για την ομάδα.

Κρατώντας λοιπόν όλα τα παραπάνω, συνεχίζουμε τις σκληρές προπονήσεις και προετοιμάζουμε ο καθένας ατομικά τον εαυτό του και όλοι μαζί την ομάδα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Την Κυριακή (12/02) υποδεχόμαστε τον Παναθηναϊκό, σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ένα παιχνίδι που για εμάς είναι μια ακόμα μάχη που θα παλέψουμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Μας ενδιαφέρει πολύ να δούμε πού βρισκόμαστε αγωνιστικά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο κι αυτό μας δίνει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο και πολύ περισσότερη ενέργεια. Μπορεί το επόμενο παιχνίδι, που είναι και πολύ σημαντικό για εμάς, να είναι την επόμενη Τετάρτη (15/02) εκτός έδρας με τα Τρίκαλα και σίγουρα δεν υπάρχει ο επιθυμητός χρόνος για ξεκούραση και αναπλήρωση δυνάμεων, αλλά είμαι σίγουρος πως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Άλλωστε, η δύναμη του μυαλού και της θέλησης μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από αυτόν της παραμονής”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…