Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια κάθε ομάδα”

“Λιγότερα από 2.000 εισιτήρια κάθε ομάδα”

tsagkrwnis

tsagkrwnis

Το σίριαλ με τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος έλαβε τέλος και έτσι Άρης και Παναθηναϊκός θα “μονομαχήσουν” για την κούπα στο “Nick Galis Hall”. O Παναγιώτης Τσαγκρώνης μίλησε στον “Αrena FM” για όσα έγιναν σήμερα και την απόφαση που πάρθηκε.

“Ήταν μια ευχάριστη εξέλιξη, όλη αυτή η διαδικασία που έγινε σήμερα. Ο Παναθηναϊκός υλοποίησε αυτό που είχε πει ,να γίνει δηλαδή ο τελικός στην Βόρεια Ελλάδα. Μας έβγαλαν και εμάς από την δύσκολη θέση ,να προχωρήσουμε σε μια κλήρωση στην οποία θα έμπαινε το Αλεξάνδρειο , το “Νίκος Γκάλης” και η Κρήτη. Ο Παναθηναϊκός αποδέχτηκε το αίτημα του Άρη να γίνει ο τελικός στην Θεσσαλονίκη και ορίστηκε να γίνει στις 18 Φεβρουαρίου και όχι η 19, γιατί παίζει ο ΠΑΟΚ στην πόλη. Σάββατο 18 του μήνα λοιπόν στις 17:00“, σχολίασε o γενικός γραμματέας της ΕΟΚ.

Όσον αφορά τα εισιτήρια που θα μοιραστούν οι δύο ομάδες πρόσθεσε: “Όσα πάρει ο Άρης ,τόσο θα πάρει και ο Παναθηναϊκός. Δεν νομίζω ότι θα πάρουν από 2.000, λογικά θα είναι λιγότερα, αλλά θα αποφασιστεί στην σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη (07/02). Τον πρώτο λόγο θα τον έχει η αστυνομία, η οποία και θα είναι υπεύθυνη για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του τελικού. Ας ευχηθούμε κάποια στιγμή να φτάσουμε στο σημείο να μην έχουμε νεκρές και γκρίζες ζώνες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…