Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κάναμε παιδαριώδη λάθη”

“Κάναμε παιδαριώδη λάθη”

aSoulis-Markopoulos

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο “Νίκος Γκάλης” από την ΑΕΚ με 7771, για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη, ενώ είχε και έλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος:
“Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Εμείς ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με πάρα πολύ καλό ρόστερ. Ηρθαμε να καταθέσουμε την ψυχή μας και να παίξουμε, όσο μπορούμε πιο ορθολογικά για να βγάλουμε εκτός ρυθμού την ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της.

Στην αρχή τα καταφέραμε καλά, αλλά σιγά-σιγά η ΑΕΚ ανέβηκε, ήρθε ο τραυματισμός του Σάιμπερτ, σταματήσαμε να είμαστε καλοί αμυντικά, κάναμε παιδαριώδη λάθη και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να τρέξει. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κοιταξουμε τα λάθη μας. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια.”

Για το γεγονός πως ο Κιθ Κλάντον “αφοπλίστηκε” στο τέλος, τόνισε:
“Κάποια στιγμή, θα δυνάμωνε η άμυνα της ΑΕΚ. Εμείς είχαμε κακές επιλογές, πήραμε βιαστικές αποφάσεις από την περιφέρεια.”

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Σάιμπερτ:
“Νομίζω πως του βγήκε ο ώμος. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα.”

Ακόμα, ο Κιθ Κλάντονν, δήλωσε:
“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Και οι δυο ομάδες πάλεψαν σκληρά, εμείς έπρεπε να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στο τέλος. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Είναι πολύ άσχημο που χάσαμε τον Τζόρνταν (σ.σ. Σάιμπερτ), γιατί είναι ένας σημαντικός παίκτης, παίκτης-κλειδί για εμάς. Ελπίζω να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…