Κεντρική Basket League Κύμη “Κάναμε κατάθεση ψυχής, έρχονται δυο παίκτες”

“Κάναμε κατάθεση ψυχής, έρχονται δυο παίκτες”

bratsiakos1

bratsiakos1

Εμφανώς ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του παρουσιάστηκε ο Βασίλης Μπρατσιάκος, παρόλο που η Κύμη στάθηκε άτυχη και δεν έφυγε με το διπλό από την έδρα της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην περιφερειακή ενίσχυση της ομάδας του με δύο παίκτες που πιθανότατα θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:
“Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου που έκανα κατάθεση ψυχής. Πήραμε σημαντικές αποφάσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα είδαμε μία ομάδα ίδια με την Κύμη των προηγούμενων χρόνων. Παλέψαμε στην άμυνα και ψάχναμε στην επίθεση την ελεύθερη πάσα. Φτάσαμε μια ανάσα από την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας. Παίζαμε όμως απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και ο, τι λάθος κάνεις, το πληρώνεις.

Τα παιδιά ακολούθησαν κατά γράμμα όσα είπαμε. Είδαμε βασικά ατού της ΑΕΚ εκτός ρυθμού και το εκμεταλλευτήκαμε. Η Κύμη είναι εδώ ζωντανή και με τα δύο νεά παιδιά που θα έρθουν, θα γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί”

Για τον Ντάνιελ Όρτον ανέφερε: “Όλοι οι γάμοι δεν είναι ευτυχισμένοι. Εγώ δεν έχω παράπονο, είναι καταπληκτικό παιδί. Προπονείται στα… κόκκινα, είναι ομαδικός και έχει ενώσει την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο. Ο Ντάνιελ είναι παρών στην κρίση που περνάμε και με τον χαρακτήρα του μας δίνει πάρα πολλά. Αλλού μπορεί να ταιριάξεις και αλλού όχι. Είναι σπουδαίο ταλέντο και είναι κρίμα να μένει εκτός μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…