Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η “πράσινη” στήριξη στα Special Olympics Hellas

Η “πράσινη” στήριξη στα Special Olympics Hellas

pao

pao

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι περήφανος υποστηρικτής Special Olympics Hellas θα ενισχύσει την Αιμιλία Κουλιακιώτη, η οποία θα πάρει μέρος στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Gam που θα γίνει στο περιθώριο του All Star Game στη Νέα Ορλεάνη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η “πράσινη” ΚΑΕ.

Αναλυτικά:
“Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα Special Olympics Hellas έλαβαν την τιμητική πρόσκληση από τα Special Olympics International, να αντιπροσωπεύσουν – μεταξύ εκατομμυρίων αθλητών απ’ όλο τον κόσμο – την περιοχή Ευρώπης-Ευρασίας, στο 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game.

Για φέτος, τα Special Olympics International επέλεξαν την αθλήτρια Αιμιλία Κουλιακιώτη, του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, η οποία μαζί με άλλους 12 αθλητές Special Olympics απ’ όλο τον κόσμο αλλά και αθλητές-θρύλους του NBA και του WΝΒΑ θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του All Star Game.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ως περήφανος υποστηρικτής των Special Olympics Hellas και αρωγός στην αξιόλογη προσπάθειά τους, θα σταθεί στο πλευρό της αθλήτριας και της προπονήτριάς της, Νίνας Κωνσταντινίδου, στο ταξίδι τους στην Νέα Ορλεάνη.

Το 6ο NBA Cares Special Olympics Unified® Basketball Game θα λάβει χώρα από 17 έως 19 Φεβρουαρίου 2019 στη Νέα Ορλεάνη, Λουιζιάνα των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του εορτασμού του Αll Star Game

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …