Κεντρική Ασίστ Shadow Η κοπή πίτας της Δάφνης (pic)

Η κοπή πίτας της Δάφνης (pic)

ao dafnis tzivelekas kopi pitas

ao-dafnis-tzivelekas-kopi-pitas

H Δάφνη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο “Μιχάλης Μουρούτσος“, το οποίο ήταν γεμάτο με παιδιά, ενώ ακόμα στην συγκεκριμένη εκδήλωση βράβευσε και τους Παναγιώτης Καυκή και Σάββα Νικητάκη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Παρουσία όλων των αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου, της Δημοτικής Αρχής, παραγόντων και φίλων, ο Α.Ο. Δάφνης πραγματοποίησε στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μιχ. Μουρούτσος” την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος ΔάφνηςΥμηττού κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χαρίσης, Μινακάκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αναστασόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΣΚΑ κ. Κάρδαρης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 1ου Γυμν. Δάφνης κ. Κανετάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Α.Ο. Αμύντα κ. Ηλιόπουλος. Την “ζεστή” εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Α.Ο. Δάφνης κ. Κωνσταντίνος Τζιβελέκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται στον αναγεννημένο σύλλογο σε επίπεδο ακαδημιών, οι οποίες αριθμούν 300 παιδιά, αλλά και στις επιτυχίες των παιδικών, εφηβικών, ανδρικών και γυναικείων ομάδων.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν αθλητές και παράγοντες που έχουν προσφέρει στον Α.Ο. Δάφνης. Συγκεκριμένα, ο αθλητής των ακαδημιών Νίκος Δούναβης ο οποίος πρώτευσε πανελλαδικώς σε διαγωνισμό του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο παλαιός παράγοντας της ομάδας Γιώργος Νούσκαλης, ο φυσικοθεραπευτής Παντελής Κυριάκης, η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας Στάλα Κοτσιρέα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική ομάδα κωφών. Από τις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η βράβευση του βετεράνου πλέον καλαθοσφαιριστή Σάββα Νικητάκη ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στους “κιτρινόμαυρους” και με τους οποίους αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Επίσης, βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ, ο διεθνής άσσος Παναγιώτης Καυκής, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα και στη πλούσια καριέρα του έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πανιωνίου, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Η εκδήλωση έκλεισε υπό το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων στην ανδρική ομάδα του Α.Ο. Δάφνης, η οποία τιμήθηκε για την περσινή κατάκτηση της ανόδου στην Γ΄ΕΣΚΑ, με την ευχή να υπάρχει και του χρόνου ανάλογη βράβευση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…