Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Η απάντηση των Μελισσίων στη Νέα Ιωνία

Η απάντηση των Μελισσίων στη Νέα Ιωνία

melisia

melisia

Η ομάδα των Μελισσίων απάντησε στην καυστική ανακοίνωση της Νέας Ιωνίας, η οποία είχε φρικτά παράπονα από τη διαιτησία στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ. Ο σύλλογος των βορείων προαστίων κατηγορεί τη Νέα Ιωνία για την έλλειψη προστασίας απέναντι σε προπηλακισμούς από την πλευρά των φίλων της, καθώς και για ψευδείς αναφορές σε όσα υποστηρίζουν.

Αναλυτικά:

“Τo βράδυ της Δευτέρας 20/02, οι παίκτες, προπονητές, συνοδοί και φίλοι του ΚΑΟ Μελισσίων που βρεθήκαμε στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, βιώσαμε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του Σωματείου μας.

Συνεχείς ύβρεις από μερίδα των “φιλάθλων” των γηπεδούχων στην εξέλιξη, αλλά κυρίως μετά το τέλος του αγώνα, σωματικοί και λεκτικοί προπηλακισμοί με το σφύριγμα της λήξης, αλλά και κατά την προσπάθεια αποχώρησης της ομάδας από το Κλειστό Γυμναστήριο, ήταν το σκηνικό της απαράδεκτης και επικίνδυνης συμπεριφοράς, την οποία δεν προσπάθησαν ούτε στο ελάχιστο να εμποδίσουν οι παράγοντες της Νέας Ιωνίας.

Η διοίκηση του ΚAΟ Μελισσίων, εκτιμώντας τη συμπεριφορά αρκετών παικτών της γηπεδούχου ομάδας και του προπονητή κ. Δαμιανίδη, όπως και μικρής μερίδας των φίλων της που μπήκαν μπροστά στους υπόλοιπους “αγανακτισμένους” οπαδούς τους διευκολύνοντας την αποχώρησή μας μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα, δεν προχώρησε σε καταγγελία για αυτές τις συμπεριφορές τραμπούκων, ούτε για την ένοχη σιωπή των παρόντων διοικητικών παραγόντων της Νέας Ιωνίας.

Φαίνεται ότι η καλή μας πρόθεση εκλαμβάνεται ως αδυναμία, με αποτέλεσμα ο “κλέφτης” να φωνάζει για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Με έκπληξη μάθαμε ότι η διοίκηση του σωματείου της Νέας Ιωνίας προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης, στην οποία όμως δεν βρίσκει ούτε μια αράδα για να ζητήσει συγγνώμη για τους τραμπουκισμούς. Για τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…