Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Ρεσιτάλ ανικανότητας χαρακτήρισε την διαιτησία η Νέα Ιωνία (pic)

Ρεσιτάλ ανικανότητας χαρακτήρισε την διαιτησία η Νέα Ιωνία (pic)

nea ionia

nea-ioniaΗ ομάδα της Νέας Ιωνίας γνώρισε την ήττα στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑ απέναντι στα Μελίσσια και μέσω επίσημης ανακοίνωσης χαρακτήρισε ως ρεσιτάλ άγνοιας, ανικανότητας και σκοπιμότητας την διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Δήμου Νέας Ιωνίας (Ε.Σ.Κ.Δ. Ν. Ιωνίας), διαμαρτύρεται εντόνως για την διαιτησία των κυρίων Τσώνου, Κάρδαρη και Αθανασόπουλου στον χθεσινό εντός έδρας αγώνα του Αντρικού της τμήματος, με τον ΚΑΟ Μελισσίων.

Η Ομάδα μας, αν και της δόθηκαν αυστηρά επιθετικά foul, ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο έως τα μέσα του τέταρτου δεκάλεπτου. Τότε οι εν λόγω διαιτητές έκαναν τα πάντα για να γυρίσουν το αποτέλεσμα του αγώνα, το οποίο θα ήταν όπως γνωρίζαμε καθοριστικό για την απευθείας άνοδο των Μελισσίων.

Ρεσιτάλ άγνοιας ( ; ), ανικανότητας ( ; ) σκοπιμότητας …….

Ο απολογισμός των τελευταίων λεπτών; Πέντε τεχνικές ποινές εις βάρος της ομάδας μας, γιατί δεν έβρισκαν κάτι επιλήψιμο να το χρεώσουν σαν foul και εκτός αγώνα με κάθε τρόπο σε όποιον στεκόταν εμπόδιο στο «αξιοθαύμαστο» έργο τους. Ανεχόμενοι πολύ ξύλο και αντιαθλητικές συμπεριφορές (σπάσιμο δοντιών παίκτη, σκίσιμο στο σαγόνι παίκτη κλπ)

Σε αντίθεση στο αντίπαλο Σωματείο το οποίο αν και είχε προειδοποιήσεις από το πρώτο δεκάλεπτο, δεν δόθηκε ποτέ κάποια τεχνική ποινή, αν και συνέχιζαν το αντιαθλητικό παιχνίδι, τις ύβρεις, τις χειρονομίες ακόμη και προς μικρά παιδιά.

Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα θεωρήσουμε τυχαία, διότι απ’ ότι γνωρίζουμε υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες για ευνοϊκή μεταχείριση και προώθηση των Μελισσίων και από άλλα Σωματεία.

Η ομάδα μας στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση “ΩΣ ΕΔΩ”. Προς το παρόν θα επαναλάβουμε κάτι που ακουγόταν μετά το τέλος του αγώνα από όλο τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο “ΝΤΡΟΠΗ”.

Η Διοίκηση θέλει να γνωρίζουν όλοι πλέον ότι θα πράξει ότι χρειαστεί για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου μας και των παικτών μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…