Κεντρική Ασίστ Shadow Οι άνθρωποι των τελικών (vid)

Οι άνθρωποι των τελικών (vid)

tsipras-vasilakopoulos-copa

Τι κι αν ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε (παρερμήνευσε ο άνθρωπος) στις παρερμηνευμένες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαθέσει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στον πρόεδρο της ΕΟΚ, ο οποίος μαζί με τον Τάκη Τσαγκρώνη σπεύδουν να δώσουν λύσεις εκτός συνόρων.

Πρώτος σταθμός η Ισπανία, καθώς μετά από πρόσκληση των Podemos, Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης θα κληθούν να σώσουν το Copa Del Ray. Εκ λάθους (λάθη που εμείς στην Ελλάδα δεν κάνουμε, να έχει ο Θεός καλά τον πρόεδρο) ορίστηκε ως έδρα των τελικών η Βιτόρια, αλλά ο κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα ο θεσμός είναι ορατός. Οι Βάσκοι αυτονομιστές είναι ασύμμετρη απειλή! Μπροστά τους η… μουσουλμανική μειονότητα της Ξάνθης μοιάζει με… παιδιά δημοτικού που κάνουν πάρτι σε παιδότοπο.

Οι δύο παράγοντες της ΕΟΚ δεν θα επιχειρήσουν να λύσουν μόνο το πρόβλημα των Ισπανών, καθώς αμέσως μετά -με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος– θα μεταβούν στο Ρίμινι, εκεί όπου οι ανόητοι Ιταλοί όρισαν το Final Eight. Παραθαλάσσια πόλη, με έντονο πρόβλημα μεταναστών, αποτελεί τη χειρότερη των επιλογών, αλλά πού να ακούσουν οι “μακαρονάδες“.

Πληροφορίες ότι θα υπάρξουν επαφές με το ΔΝΤ, ότι έχει ζητηθεί η συνδρομή των δύο ανδρών στο υπό σύσταση διαγαλαξιακό πρόγραμμα της ελληνικής NASA, κρίνονται ως αναληθείς. Όπως επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τους δύο παράγοντες θα συνοδεύσει -με δικά του έξοδα, φυσικά- ο στόλος των τσαρτερίστας.

Αν αντέχετε (σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα) δείτε και το βίντεο του ελληνικού τελικού…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
  • Το buzzer beater του Αργυρού

    Μας έχει συνηθίσει να ξεσηκώνει τον κόσμο στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται και…
  • Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

    Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…
  • Χρόνια πολλά πιγκουινάκι

    Παγκόσμια ημέρα των ζώων και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον αγράμματο, ο οποίος ξεκίνη…
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Α2: Χωρίς ξένους παίκτες τη νέα σεζόν!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πήρε μία ακραία απόφαση για το πρωτάθλημα της Α2 Εθν…