Κεντρική Ασίστ Shadow Οι άνθρωποι των τελικών (vid)

Οι άνθρωποι των τελικών (vid)

tsipras vasilakopoulos copa

tsipras-vasilakopoulos-copa

Τι κι αν ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε (παρερμήνευσε ο άνθρωπος) στις παρερμηνευμένες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να διαθέσει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στον πρόεδρο της ΕΟΚ, ο οποίος μαζί με τον Τάκη Τσαγκρώνη σπεύδουν να δώσουν λύσεις εκτός συνόρων.

Πρώτος σταθμός η Ισπανία, καθώς μετά από πρόσκληση των Podemos, Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης θα κληθούν να σώσουν το Copa Del Ray. Εκ λάθους (λάθη που εμείς στην Ελλάδα δεν κάνουμε, να έχει ο Θεός καλά τον πρόεδρο) ορίστηκε ως έδρα των τελικών η Βιτόρια, αλλά ο κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα ο θεσμός είναι ορατός. Οι Βάσκοι αυτονομιστές είναι ασύμμετρη απειλή! Μπροστά τους η… μουσουλμανική μειονότητα της Ξάνθης μοιάζει με… παιδιά δημοτικού που κάνουν πάρτι σε παιδότοπο.

Οι δύο παράγοντες της ΕΟΚ δεν θα επιχειρήσουν να λύσουν μόνο το πρόβλημα των Ισπανών, καθώς αμέσως μετά -με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος– θα μεταβούν στο Ρίμινι, εκεί όπου οι ανόητοι Ιταλοί όρισαν το Final Eight. Παραθαλάσσια πόλη, με έντονο πρόβλημα μεταναστών, αποτελεί τη χειρότερη των επιλογών, αλλά πού να ακούσουν οι “μακαρονάδες“.

Πληροφορίες ότι θα υπάρξουν επαφές με το ΔΝΤ, ότι έχει ζητηθεί η συνδρομή των δύο ανδρών στο υπό σύσταση διαγαλαξιακό πρόγραμμα της ελληνικής NASA, κρίνονται ως αναληθείς. Όπως επίσης δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τους δύο παράγοντες θα συνοδεύσει -με δικά του έξοδα, φυσικά- ο στόλος των τσαρτερίστας.

Αν αντέχετε (σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα) δείτε και το βίντεο του ελληνικού τελικού…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…