Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Η άμυνα και τα ριμπάουντ θα μας δώσουν τη νίκη”

“Η άμυνα και τα ριμπάουντ θα μας δώσουν τη νίκη”

nikos vetoulas rethimno

nikos-vetoulas-rethimno

To Ρέθυμνο αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” ενάντια στον Απόλλων Πατρών (04/02, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Βετούλα να αναφέρεται στον αγώνα, ενώ τόνισε και που θα κριθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:
“Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Φυσικά δεν γίνεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα μέσα σε τόσο λίγες μέρες. Θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το ψυχολογικό κομμάτι. Τα παιδιά δείχνουν πολλή διάθεση και έχουν όρεξη τις μέρες που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση.

Ο Απόλλωνας προέρχεται και εκείνος από κάποιες ήττες και είναι εξίσου πολύ σημαντικό παιχνίδι και για αυτούς. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να φύγουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται. Σίγουρα ο Απόλλωνας για μένα είναι κάτι διαφορετικό, αφού ήμουν 5 χρόνια ως προπονητής εκεί, αλλά τώρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε 100% έτοιμοι ώστε να κερδίσουμε.

Η άμυνα και τα ριμπάουντ είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να μας δώσουν τη νίκη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε εκτός παιχνιδιού τα ατού του Απόλλωνα αλλά η άμυνα και τα ριμπάουντ και ιδιαίτερα στο γήπεδο μας είναι πολύ σημαντικά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…