Κεντρική Basket League Γιώργος Μελής ή Μιχάλης Βασιλακόπουλος;

Γιώργος Μελής ή Μιχάλης Βασιλακόπουλος;

karnavalos

karnavalos

Γιώργος ΚογκαλίδηςΠάμε να ξεκινήσουμε με την απλούστερη των διαπιστώσεων: Αν χρειάζεται παρέμβαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού για να κάνουμε το αυτονόητο, μάλλον έχουμε πρόβλημα. Και για να είμαστε ακριβείς, δεν έχουμε εμείς πρόβλημα, ο ΕΣΑΚΕ έχει. Φαίνεται πως η ανικανότητα υποτυπώδους λειτουργίας είναι… κολλητική, σε βαθμό που να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε τον Μιχάλη Μελή από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Άφαντοι κι οι δύο (μοιάζουν κι εκεί), αδυνατούν να δουν το προφανές. Είχε ζητήσει ο Απόλλων Πατρών αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό -το είχαμε καλύψει αρχικά παρουσιάζοντας το αίτημα (διαβάστε εδώ) και μετά κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου (διαβάστε εδώ)-, καθώς συμπίπτει με την Κυριακή των Αποκριών, που είναι ό,τι σημαντικότερο για την πόλη της Πάτρας. Τι πιο λογικό;

Αν, δηλαδή, είχαμε ομάδα από το Δίστομο στην Α1 κι έπεφτε αγώνας στην επέτειο της σφαγής, θα παίζαμε μπάσκετ; Μήπως να βάλουμε αγωνιστική το Σάββατο της Ανάστασης (και την Κυριακή του Πάσχα να προσφέρουμε κι ένα πιάτο οβελία στους φιλάθλους που θα πάνε στα γήπεδα);

Στόχος κάθε προέδρου, κάθε λίγκας είναι να φέρει κόσμο στα γήπεδα. Την Κυριακή θα φτάσουν στην Πάτρα άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι, οι Πατρινοί έναν χρόνο σχεδιάζουν άρματα και στολές, η πόλη είναι στον ρυθμό του καρναβαλιού κι η πρόταση από τον ΕΣΑΚΕ ήταν να γίνει ο αγώνας!

Ένα ματς, που λόγω εμπορικότητας του αντιπάλου, θα πάει κόσμος στο γήπεδο, ο Μιχάλης Μελής και η παρέα του καταδικάζει να γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων. Κι έρχεται το ψευδεπίγραφο “για λόγους ασφαλείας“, λες και θα πάνε τα άρματα να χτυπήσουν τον Πρίντεζη, για να γίνει το λογικό.

Ειλικρινά με ξεπερνά η προσπάθεια που κάνουν το τελευταίο διάστημα οι φορείς του μπάσκετ, να αποδείξουν ότι είναι ανίκανοι να μοιράσουν δυο γαϊδάρων άχυρα. Αυτορεζιλεύεστε αν δεν το αντιλαμβάνεστε.

Αν είναι να μην μπορείτε, ενωθείτε να έχουμε τουλάχιστον να ασχολούμαστε μόνο με έναν… ΓολέμηΤσαγκρώνη, ή όποιον παράγοντα θέλετε), ας μην έχουμε και τους… κλώνους τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…