Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χρυσικόπουλος στα… ρηχά

Χρυσικόπουλος στα… ρηχά

alinos

alinosΣτο ξεκίνημα της σεζόν έδειχνε αναγεννημένος… Δεν υπήρχε όμως ανάλογη συνέχεια μετέπειτα. Ο λόγος για τον Λίνο Χρυσικόπουλο ο οποίος αν μη τι άλλο έχει βοηθηθεί από τον ΠΑΟΚ προκειμένου να κάνει το… ξεπέταγμά του φέτος (2016-17) στον “Δικέφαλο” και στους “ασπρόμαυρους” του έχουν δείξει εμπιστοσύνη. Ας δούμε τι έχει κάνει μέχρι στιγμής στη Basket League… Στα τέσσερα από τα πρώτα πέντε παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Ελληνας φόργουορντ είχε διψήφιο αριθμό πόντων. Μάλιστα στο συγκεκριμένο κομμάτι αγώνων (των πέντε), πετύχαινε 15,8 πόντους μέσο όρο.

Οι προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο ζωντανά μέσω της 2winbet.gr, η οποία θα δείξει με LIVE STREAMING το παιχνίδι Μπακς-Πίστονς αλλά και γενικά όλα ματς του ΝΒΑ προσφέροντας παράλληλα τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

Από τους 15,8 πόντους μέσο όρο στους 7,4 πόντους ανά ματς

Αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (6η αγωνιστική), στα 12 ματς πρωταθλήματος που αγωνίστηκε ο Χρυσικόπουλος έχει πετύχει μόλις σε δύο αγώνες διψήφιο αριθμό πόντων. Μάλιστα σε αυτά τα 12 τελευταία παιχνίδια (της Basket League) που έχει παίξει, έχει 7,4 πόντους μέσο όρο. Οπως γίνεται αντιληπτό ο Χρυσικόπουλος έχει μείνει στα… ρηχά σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του (στο σκοράρισμα) από το ματς με την “Ενωση” και μετά. Να σημειωθεί πως το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών πέτυχε τέσσερις πόντους ενώ την 16η αγωνιστική κόντρα στον Άρη είχε δύο πόντους.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…