Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Μπουτάρης: “Θα μπω με νταηλίκι και όπου καθίσω”

Μπουτάρης: “Θα μπω με νταηλίκι και όπου καθίσω”

mpoutaris

mpoutaris

Αποφασισμένος να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 τόνισε σκοπεύει να μπει με… νταηλίκι στο “Νick Galis Hall” και όπου καθίσει.

Αναλυτικά:

Για τον τελικό Άρης – Παναθηναϊκός στο Αλεξάνδρειο και τα εισιτήρια που πήρε ο Δήμος Θεσσαλονίκης: “Ζητήσαμε εισιτήρια για τον δήμο και μας έδωσαν πέντε. Κάνω κάποιες προσπάθειες για να μας δώσουν τουλάχιστον εκατό. Είναι 800 τα διαθέσιμα εισιτήρια. Από αυτά τα πέντε για τον δήμο είναι κοροϊδία”.

Για το εάν θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο, για τον τελικό: “Θα πάω. Ήμουν τις προάλλες στο Τελ Αβίβ στο Μακάμπι-Μπασκόνια και για πρώτη φορά αισθάνθηκα πως θέλω να πάω στο γήπεδο. Ελπίζω να γίνει ένα άψογο παιχνίδι χωρίς φασαρίες. Ας ελπίσουμε ότι οι μπουμπουνοκέφαλοι οπαδοί του Άρη, που δεν είναι μόνο του Άρη, να καταλάβουν πως πρόκειται για παιχνίδι και όχι πόλεμο.

Κανονικά όλους αυτούς θα έπρεπε να τους απαγορεύουν την είσοδο στα γήπεδα και να τους αφήσουν να πλακώνονται στα καφενεία. Κάποτε έπαιρνα το παιδί μου στο γήπεδο, τώρα κανένα παιδί δεν πάει με τους γονείς του. Υπάρχει φόβος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση”.

Για το εάν θα μπει με πρόσκληση ή με εισιτήριο: “Δεν έχει προσκλήσεις, μόνο εισιτήρια. Εγώ θα μπω με νταηλίκι κι όπου καθίσω”.

Για το εάν θα πάει και στο ΠΑΟΚ-Σάλκε: “Είπαμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, αλλά όχι όπου βρούμε. Έχω πάει τρεις φορές στην Τούμπα, σε αγώνες με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ξάνθη. Και τις τρεις ο ΠΑΟΚ έχασε και μου είπαν μην τυχόν ξαναπατήσεις στο γήπεδο”.

Για το εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος το 2019, για τη δημαρχεία της Θεσσαλονίκης: “Σαν να μην πήγα φαντάρος ακόμη νιώθω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…