Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το θέλαμε περισσότερο και το δείξαμε”

“Το θέλαμε περισσότερο και το δείξαμε”

gabriel 1

gabriel

Ο Κένι Γκάμπριελ έμαθε το πρωί πως θα βρίσκεται στη 12άδα των “πρασίνων” αντί του Νίκολς και δικαίωσε απόλυτα τον Τσάβι Πασκουάλ, καθώς ήταν εκ των κορυφαίων. Ο Αμερικάνός μετά τη πρόκριση αναφέρθηκε στη θέληση που έδειξε η ομάδα του, αλλά και πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για χρόνια.

Τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ του “τριφυλλιού”: 

“Ήταν θέμα εγωισμού. Όταν έχεις χάσει τρεις φορές σερί, σίγουρα θες να αντιδράσεις. Είχαμε πει πως θα παλέψουμε και το κάναμε. Φάνηκε πως το θέλαμε περισσότερο, είχα εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ήξερα ότι όταν θα βρισκόμαστε καλύτερα σαν σύνολο, θα τα πάμε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη-πρόκριση”.

Αναφορικά με τη δική του απόδοση πρόσθεσε: “Χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου, όλα τα παιδιά με έχουν βοηθήσει πολύ από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Σήμερα το πρωί έμαθα ότι θα είμαι στη 12άδα, ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια”.

Τέλος για το αν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του έδωσε ακόμη ένα κίνητρο ανέφερε: “Δεν μπορώ να πω αν ήταν κίνητρο ή όχι, είμαι στον Παναθηναϊκός που είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και είμαι ευτυχισμένος εδώ. Και θα είμαι περισσότερο αν μείνω πολλά χρόνια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…