Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Το πάθος και η περηφάνια”

“Το πάθος και η περηφάνια”

rivers 2

rivers

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού και οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου. Ο Αμερικανός φόργουορντ, μετά τη νίκη, στάθηκε στα στοιχεία που οδήγησαν την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φόργουορντ του “τριφυλλιού”: “Θέλαμε να κάνουμε τη διαφορά, να παίξουμε πιο σκληρά. Μας έλειπε αυτό. Είχαμε πάθος και περηφάνια και μείναμε στο ματς“.

Όσον αφορά στη δική του απόδοση: “Παίζω το παιχνίδι μου. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν και με ωθούν να παίξω έτσι. Έχω τη στήριξη της ομάδας και του κόσμου, με βοηθούν να φτάσω εδώ που είμαι. Αγαπάω αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται, είναι εξαιρετική η κατάσταση” και συμπλήρωσε:

“Κάναμε αυτό που έπρεπε. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά έχει υπάρξει πρόοδος. Θέλαμε να είμαστε οι εαυτοί μας, να είμαστε ο Παναθηναϊκός. Το θέλαμε παραπάνω, μας κούρασε να χάνουμε από την ίδια ομάδα. Δεν θα έλεγα πως αλλάξαμε κάτι, απλά ήμασταν πιο υπομονετικοί. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και τα καταφέραμε”.

Αναφορικά με τη φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που του ζητούσε να μείνει για χρόνια στην ομάδα σχολίασε: Μου αρέσει ότι κάποιος με θέλει κάπου, αλλά ακόμα υπάρχουν μερικοί μήνες μέχρι τότε. Θέλω να είμαι σε μια χώρα που αγαπάει το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…