Κεντρική Basket League Άρης Το eBasket στο… υπέροχο Μουσείο του Άρη! (vids)

Το eBasket στο… υπέροχο Μουσείο του Άρη! (vids)

mouseio

mouseioΗ ιστορία του Άρη είναι τεράστια, οι αναμνήσεις αμέτρητες και οι τίτλοι πάρα πολλοί (21)… Γι’ αυτό και η “κιτρινόμαυρη” οικογένεια φρόντισε να δημιουργήσει ένα Μουσείο αντάξιο του ένδοξου παρελθόντος της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Πολλοί άνθρωποι που έχουν υπηρετήσει τον Άρη βλέποντας τα αντικείμενα του Μουσείου (όταν το επισκέπτονται) είναι γεγονός πως… συγκινούνται ενώ στα τέλη του Νοέμβρη εκεί βρέθηκε ο Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος έχει δώσει τα συγχαρητήριά του για την δουλειά που έχει γίνει. Το καλοκαίρι του 2015 εγκαινιάστηκε το Μουσείο του Άρη και πραγματικά ο χώρος που έχει δημιουργηθεί είναι… υπέροχος.

kipellaΤο eBasket βρέθηκε στο Μουσείο του Άρη (ευχαριστούμε θερμά την ΚΑΕ Άρης που από την πρώτη στιγμή ήταν πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει σε ό,τι αφορά την παρουσία μας στο Μουσείο ενώ ευχαριστούμε και τον Γιάννη Πέγκο ο οποίος είναι μέσα στην ομάδα των ατόμων που “τρέχουν” θέματα που έχουν να κάνουν με το Μουσείο και σε αυτό βρίσκονται αντικείμενα από το -πλούσιο- αρχείο του) και παρακάτω υπάρχουν τέσσερα videos.

Με το που φτάσει κάποιος στον χώρο του Μουσείου, στην δεξιά πλευρά θα δει τα 21 τρόπαια του Άρη. Πάνω από αυτά, o κάθε επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο με όλους τους τίτλους των “κιτρίνων” (με εξαίρεση το πρώτο πρωτάθλημα του 1930, κάτι φυσικά που είναι λογικό).

Αριστερά από τον χώρο με τα 21 τρόπαια, υπάρχει ένας χώρος με μπάλες τις οποίες έχουν υπογράψει πρώην παίκτες και γενικά άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον Άρη (στο βίντεο θα δείτε την μπάλα που έχει υπογράψει ο Ιωαννίδης). Στο κέντρο του Μουσείο βρίσκεται ένας προτζέκτορας με πλάνα από την ιστορία του Άρη.

galisΣτο Μουσείο επίσης υπάρχουν φανέλες πολλών παικτών που έχουν περάσει από τους “κίτρινους”, υπάρχει το… σακάκι που φορούσε ο Ιωαννίδης αλλά και μια φανέλα (με σορτσάκι) του Νίκου Γκάλη. Λίγο πιο δεξιά από αυτόν τον χώρο, έχει δημιουργηθεί ένας χώρος με φωτογραφίες από παλιές ομάδες του Άρη.

Γενικότερα οι φίλοι των “κιτρίνων” δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το Μουσείο (θα εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο και υπάρχουν ιδέες για γίνει ακόμη πιο… όμορφο) της ομάδας τους και πριν τους αγώνες πάντα υπάρχει πολύς κόσμος εκεί.

tropaia

ioannidisme-protzektoramonaxo

Ο Άρης έχει φορτσάρει και έχει 7Χ7 σε Ελλάδα και Ευρώπη! Επόμενο ματς για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό με την Μπάνβιτ στην Τουρκία. Ποντάρετε τα παιχνίδια των “κιτρίνων” μόνο στην 2winbet.gr στην οποία υπάρχουν αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Θυμηθείτε την ανάλυση του τεχνικού του εφηβικού τμήματος του Άρη, Δημήτρη Μπουσβάρου για τους ταλαντούχους Καλαϊτζάκη, Χρηστίδη και Φλιώνη!

Για να είστε… διαβασμένοι πριν ποντάρετε, κλικ στο Kolpobet.gr. “Δείχνει” τον δρόμο για το ταμείο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…