Κεντρική Ασίστ Shadow “Τίναξαν” αγώνα παιδικού πρωταθλήματος στον αέρα (vids)

“Τίναξαν” αγώνα παιδικού πρωταθλήματος στον αέρα (vids)

ksilo

Δυστυχώς ένα τοπικό ντέρμπι παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας και τον Άθλο, αντί να αποτελέσει διαφήμιση για το σπορ, εξελίχθηκε πολύ αρνητικά. Φανατισμένη ατμόσφαιρα, αψιμαχίες και τελικά οριστική διακοπή του αγώνα. Ενός αγώνα που δεν τελείωσε ποτέ!

Κι όμως το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς. Γεμάτη και ισομοιρασμένη η κερκίδα με γονείς και φίλους των δύο ομάδων, εντυπωσιακή παρουσίαση παικτών αλά ΝΒΑ και αγωνιστικό πάθος των αθλητών για τη νίκη.

Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, με τον ΓΑΣ να μπαίνει πιο δυνατά και τον Άθλο να ισορροπεί στη συνέχεια, να ισοφαρίζει και να περνάει μπροστά.

Στην επανάληψη η ομάδα του τυπικά γηπεδούχου Άθλου πήρε την σταθερή πρωτοπορία του σκορ, δίνοντας ρυθμό και ταχύτητα στο παιχνίδι της και πιέζοντας ασφυκτικά τον ΓΑΣ.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου ο διαιτητής κ. Τζήμος απέβαλε τον Εξαρχόπουλο του ΓΑΣ για αντιαθλητική ενέργεια επί αντιπάλου του (εσκεμμένη τρικλοποδιά). Παράλληλα διέκοψε τον αγώνα (σκορ 40-29) καλώντας την αστυνομία για προληπτικούς λόγους, γιατί όπως γράφτηκε και στο φύλλο αγώνα μπήκαν εντός γηπέδου τρία άτομα της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΓΑΣ, ενώ η εξέδρα στην κυριολεξία έμοιαζε με καζάνι που έβραζε!

Στη συνέχεια παρά την απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει τον αγώνα, η διοίκηση των φιλοξενουμένων απέσυρε την ομάδα, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ του Άθλου με το ήδη ισχύον σκορ: 40-29.

Πηγή:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

«Ganon Baker series»: Συνεχίζεται με τη θρυλική Nancy Lieberman!

Ο Ganon Baker σήμερα μας αποκαλύπτει, τη σχέση του με το γυναικείο μπάσκετ. «Μόλις παρέλαβ…