Κεντρική Basket League Άρης “Τιμή μου να είμαι στον Άρη, έχει τους καλύτερους οπαδούς”

“Τιμή μου να είμαι στον Άρη, έχει τους καλύτερους οπαδούς”

aris1

aris1Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το Σάββατο ο Τζάστιν Τζάκσον ο οποίος θα ενισχύσει την “κιτρινόμαυρη” ρακέτα. Ο νέος σέντερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα:

“Αποτελεί τιμή μου που είμαι εδώ. Ηρθα να παίξω σε μια σπουδαία ομάδα όπως ο Άρης που έχει παράδοση στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος και είναι απίστευτη η τιμή μου. Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνει ο Άρης. Αποτελεί το μεγαλύτερο μου βήμα. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα.

Για το τι ξέρει από Άρη: Εχω δει αρκετά πράγματα. Ξέρω ότι έχει τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα και ελπίζω να αποκτήσουμε πολύ καλή σχέση γιατί δίνουν ένταση στον αγώνα”.

Για το τι του μετέφεραν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης οι Οκάρο Γουάιτ και Γουίλ Κάμινγκς: “Με ενημέρωσαν για την εξαιρετική ατμόσφαιρα και για τους σπουδαίους οπαδούς. Μεγαλώσαμε μαζί και μου είπαν ότι πρέπει να δουλέψω πολύ και όλα θα πάνε καλά”.

Για τα αγωνιστικά του πλεονεκτήματα: Είναι η ενέργεια, η άμυνα, τα ριμπάουντ και τα κοψίματα”.

Για το τώρα είναι πιο έμπειρος σε σχέση με το διάστημα που είχε περάσει από την Κηφισιά: “Τότε ήμουν ρούκι, τώρα έχω μάθει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαι επαγγελματίας και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις’.

Για τον τελικό του Κυπέλλου: “Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πάρουμε το τρόπαιο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…