Κεντρική Basket League Άρης Ανακοίνωσε Τζάκσον! (vids)

Ανακοίνωσε Τζάκσον! (vids)

aris1

aris1

Ο Άρης δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Έρικ Μπάκνερ. Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν επίσημα την απόκτηση του Τζάστιν Τζάκσον, ο οποίος θα ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Πολωνίας με την Czarni Słupsk.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Άρης Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, Justin LeShayne Jackson (13/10/1990, 2.05μ.).

Ο Jackson ξεκίνησε την καριέρα του από το κολέγιο Cincinnati (2010–2014). Έχει αγωνιστεί στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (D-League) με την φανέλα των Τexas Legends (2014-2015). Το 2015 μετακόμισε στην Φινλανδική, Bisons Loimaa, ενώ από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην πολωνική, Czarni Słupsk. Την φετινή σεζόν σε 13 αγώνες στο πολωνικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 7π. και 5.3 ριμπάουντ”.

Το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Ο Τζάκσον, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 13:30 με πτήση μέσω Μονάχου και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την Μονακό στη Γαλλία.

Πέρασε από Κηφισιά…

Ο Άρης δεν είναι η πρώτη ελληνική ομάδα με την οποία δίνει τα χέρια ο Τζάκσον. Αυτό γιατί ο Αμερικανός στις 04/08/2014 είχε ανακοινωθεί από την Κηφισιά. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση είχε αναφέρει: “Αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στην περιφέρεια AAC, επιλέχθηκε, στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της περιφέρειας, ενώ αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας στην AAC για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες το μήνα Δεκέμβριο.

Έχει μεγάλη έφεση στα κοψίματα όπου με 99 την περσινή σεζόν κατετάγη 12ος σε όλο το NCAA ενώ ήταν 20ος στην ίδια κατηγορία με μέσο όρο 2,9 κοψίματα”. Τότε (2014) ο Τζάκσον είχε αντικατασταθεί… γρήγορα γιατί δεν ταίριαζε στα πλάνα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

 

Πρόστιμο 500 ευρώ…

Οπως έγινε γνωστό η ΚΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Αναλυτικά η απόφαση: “Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΕ για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δεν συνιστά προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 500,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ ΚΑΕ της 14-1-2017″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…