Κεντρική Basket League Κύμη Τέλος ο Ελ Αμίν!

Τέλος ο Ελ Αμίν!

elamin

elamin

Μετά το αναπάντεχο περιστατικό με τον Τζόρνταν Μόργκαν, η Κύμη βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση, πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις στη Basket League. Αποκορύφωμα, η συντριβή από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, όπου η ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο βήμα παραμονής, αλλά έχασε και τη διαφορά των 23 πόντων (!) που είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στη Χαλκίδα.

Ποιος θα “αρπάξει” την νίκη στο μεγάλο σημερινό ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος; Ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός; Η 2winbet.gr έχει για τους πελάτες της πολλές στοιχηματικές επιλογές με τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

Η συντριβή από το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο της Κύμης, με τον Μοχάμεντ Ελ-Αμίν να αποτελεί παρελθόν. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε βρεθεί στην πόρτα της εξόδου και πριν από λίγες εβδομάδες, μιας και πρωταγωνίστησε παρέα με τον Μόργκαν στο επεισόδιο στο Γκάζι, δεν υπολογίζεται από τον Βασίλη Μπρατσιάκο που σαρώνει την αγορά μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του στην περιφέρεια, ο οποίος θα μπορέσει να προσφέρει πολλά περισσότερα από τον 29χρονο άσο στους νεοφώτιστους, στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…